Badehotellet
Drama
10 sæsoner
Ny episode på søndag
Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.
Detaljer
Et beslaglagt nabohotel stopper ikke sommeridyllen
I ‘Badehotellet’ sæson 8 er handlingen rykket frem til sommeren 1941, og gæsterne og personalet på vesterhavshotellet er klar til endnu en sæson med sol, strand, romantik - og tyskere. Krigen og besættelsen er blevet en del af hverdagen, og seriens karakterer er derfor nødt til at forholde sig til den nye virkelighed. Men bare fordi de tyske soldater er blevet en fast del af gadebilledet, skal kufferterne stadig pakkes, og sommeren skal nydes. Badehotellet slår endnu engang dørene op, og selvom nabohotellet, der ligger blot få kilometer nede ad stranden, er blevet beslaglagt, skal det ikke sætte en stopper for ferieidyllen. Den syvende sæson af ‘Badehotellet’ byder på nye gæster med spændende historier og intriger, og som altid er der masser af drama og romantik i luften. Du kan se alle de tidligere sæsoner og ‘Badehotellet’ sæson 8 lige her på TV 2 Play. Vælg blot din foretrukne TV 2 Play-pakke, og kom i gang allerede i dag.
‘Badehotellet’ sæson 8 byder på velkendte og nye ansigter
Amanda (Amalie Dollerup) leder på andet år Andersens Badehotel med hjælp fra stuepigerne Ane (Mia Helene Højgaard), Otilia (Merete Mærkedahl) og Edith (Ulla Vejby). Og de får - selvom tyskerne har beslaglagt nabohotellet - troligt besøg af de velkendte gæster, som blandt andet: Grosserer Madsen og fru Therese (Lars Ranthe og Anne-Louise Hassing) Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen) og fru Helene (Cecilie Stenspil). Alice Frigh (Anette Støvelbæk) Fru Fjeldsø (Birthe Neumann) Grev Ditmar (Mads Wille) Og så kommer der nye ansigter til, som hurtigt vækker de andre gæsters interesse. Mød blandt andet Claus Villumsen (Andreas Jebro), der flytter ind på hotellet allerede i sæsonens første afsnit. Og bare rolig! Som altid ser du også Molly Andersen (Bodil Jørgensen), der bor sammen med Peter Andreas (Kristian Halken) som badehotellets nærmeste naboer.
Kan du ikke få nok af ‘Badehotellet’?
Er du vild med feriydellen, intriger, sjove indslag og storslåede følelser? Kan du heller ikke få nok af ‘Badehotellet’? Så dyk ned i alle de andre fiktionsserier lige her. Du kan finde historiske dramaer, der tager dig tilbage i tiden og giver dig et indblik i hverdagen. Se eksempelvis ‘Dansegarderoben’, ‘Mercur’ eller ‘Sygeplejeskolen’, der begge tager udgangspunkt i historiske begivenheder. Eller måske er du mere til nutidige dramaer, der fokuserer på samfundsmæssige problemer og udfordringer, som vi står overfor i dag? Her kan du kaste dig ud i ‘Nat & Dag’ eller ‘Rita’. Uanset hvad du er til, kan du finde det på TV 2 Play. Og med en imponerende samling af danske dramaserier, der fortsætter med at vokse, vil du aldrig løbe tør for noget at se.
Om

Badehotellet

Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.