Sygeplejeskolen
Drama
5 sæsoner
Sommeren 1954. Fredenslund er under ombygning, og også elevernes og de ansattes privatliv og relationer er i forandring.
Detaljer
‘Sygeplejeskolen’ giver dig historie krydret med drama og intriger
‘Sygeplejeskolen’ er en fiktiv serie, der følger det fiktive hospital Fredenslund Sygehus, men serien er inspireret af tiden efter 2. verdenskrig, hvor Danmarks sygehuse led under mangel af sygeplejersker. Derfor indledte Rigshospitalet netop et forsøg, hvor de optog mænd på sygeplejerskeuddannelsen. I serien møder du Erik (Morten Hee Andersen), Anna (Molly Blixt Egelind) og deres medstuderende. De mandlige karakterer i serien kæmper med fordomme om mandlige sygeplejersker, der på dette tidspunkt var næsten uhørt. ‘Sygeplejeskolen’ havde premiere 21. oktober 2018 og består af flere sæsoner, så der er rigeligt med afsnit at gå i gang med. Serien er perfekt til dig, der elsker både drama og historie krydret med lidt spænding og intriger.
Se alle fem sæsoner på TV 2 Play
‘Sygeplejeskolen’ lægger op til konfliktfyldte dilemmaer, kærlighed og pirrende scener - du vil garanteret blive tryllebundet til skærmen med denne serie. Hos TV 2 Play kan du se alle fem sæsoner. Prøv TV 2 Play her, og se alle afsnit.
Om

Sygeplejeskolen

Sommeren 1954. Fredenslund er under ombygning, og også elevernes og de ansattes privatliv og relationer er i forandring.