Badehotellet
Drama
10 sæsoner
Ny episode på søndag
Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.
Detaljer
Sæson 1: Andersens Badehotel slår dørene op i 1928
‘Badehotellet’ sæson 1 handler om livet på et badehotel i Danmark i 1928. Serien følger de forskellige gæsters oplevelser og intriger, samtidig med at den skildrer det sociale hierarki og livet for personalet på badehotellet. Gennem seriens seks afsnit følger du mange forskellige historier, der alle udfolder sig gennem sæsonen. Du kommer til at opleve kærlighedsaffærer, rivalsieringer mellem personalet og gæsterne samt hemmeligheder, der bliver afsløret. Serien er fyldt med spænding, romantik og drama og er et must-see for enhver, der er interesseret i storslåede dramaserier, der sammen med spænding og intriger byder på venskaber og hyggelige stunder. Du kan se hele første sæson af ‘Badehotellet’ lige her på TV 2 Play. Alt, du skal gøre, er at vælge din TV 2 Play-pakke, og så er der ikke andet for end at trykke ‘play’.
‘Badehotellet’ sæson 1 blev startskuddet på en elsket TV-serie
‘Badehotellet’ sæson 1 blev sendt i 2013 og 2014, men den er bestemt fortsat et hit blandt danskerne. Serien er særligt kendt for sin autentiske skildring af tiden og dens mange farverige karakterer og plot-twists. Serien er utrolig velskrevet, og skuespillerne gør et fantastisk job med at bringe karaktererne til live. Hver episode er fyldt med spænding og overraskelser, og du får derfor altid lyst til lige at tage et afsnit til. Hvis du er på udkig efter en god historisk dramaserie, er ‘Badehotellet’ sæson 1 lige noget for dig. Du vil blive fanget af seriens charme og spændende plot, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Og kan du ikke få nok, kan du fortsætte direkte med sæson 2 bagefter. Du finder nemlig alle sæsoner af den populære serie lige her på TV 2 Play.
Oplev alle de andre storslåede dramaserier
Udover ‘Badehotellet’ finder du også et væld af andre fiktionsserier. Vi har krimier, der holder dig på kanten af sædet, sammen med storslåede dramaer, der får dig til at føle alle de store følelser. Du vil opleve kærlighed, når den er bedst, sammen med konflikter, når de er størst. Fælles for alle fiktionsserierne er, at du vil få et unikt kendskab til de mange karakterer. Du vil opleve, at du kender og kan forstå dem, og det vil gøre seriernes historier og twist endnu mere spændende. Klik rundt i udvalget på TV 2 Play, og find den fiktionsserie, du skal se, efter du har set eller genset ‘Badehotellet’.
Om

Badehotellet

Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.