Doc Martin

Drama
10 sæsoner
Dr. Martin Ellingham var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere.
Detaljer
Doc Martin - en bemærkelsesværdig læge
‘Doc Martin’ er en gribende komedie-dramaserie med Martin Clunes i hovedrollen som den taktløse Dr. Martin Ellingham. ‘Doc Martin’ følger en succesfuld kirurg, der flytter til den smukke, men søvnige, fiskerby Portwenn, hvor han har tilbragt tid som barn. Her vil du som seer møde særprægede karakterer, der således er rene kontraster til Martins direkte attitude. Mens Doc Martin er skarp som læge og kirurg, så er han ikke den skarpeste kniv i skuffen, når det kommer til menneskene selv. Har de lokale forventet omsorg og en kop te, så må de blive skuffet, da deres nye læge absolut ingen sociale evner har. Doc Martin falder dermed ikke umiddelbart i god jord hos landsbyboerne, og lægen indser hurtigt, at han har brug for enhver allieret, han kan få, for at kunne navigere i landsbyen. ‘Doc Martin’ er altså ikke kun en lægeserie men også en serie, der handler om at finde de rette relationer. TV-serien ‘Doc Martin’ har skabt sig et unikt ry med sin blanding af humor, drama og romantik og har opnået stor popularitet blandt seerne takket være dens farverige karakterer, skarpe dialoger og smukke landskaber i Cornwall. Som serien skrider frem, afsløres mere og mere om de forskellige karakterer. Og der er altid nogle spændende hemmeligheder med på vejen.
Er du helt vild med læger?
Kan du ikke få nok af 'Doc Martin’, så står ‘Doktor Kleist’ klar til at tage dig med på arbejde i den lille by Eisenach, hvor mange udfordringer og dilemmaer udforskes - både med hans patienter, familie og venner. Se også TV 2s storstilede dramaserie ‘Dag & Nat’, hvor vi følger hverdagen for en gruppe medarbejdere på sygehusets fødeafdeling. Du får en dramafyldt historie med alt fra konflikter og traumer til forelskelser og stærke følelser. Du kommer tæt på hver en karakter, og du følger alt fra fødsler til den daglige vagtplanlægning. Er det de idylliske og engelske landskaber, du gerne vil have mere af, så står den garvede ‘Kriminalkommissær Barnaby’ klar til at tage dig med på en rejse fyldt med krimi og spænding i den engelske region, Midsomer. På TV 2 Play er der altid masser af indhold at vælge imellem, og der bliver hver dag tilføjet nyt. Uanset om du er til dramaserier, der udfordrer følelserne, sport, der får pulsen op, eller bare en afslappende film med lidt popcorn, så har vi det hele og mere til. Du kan nyde indholdet fra TV 2 Play, lige når du har lyst - uanset om du er på farten eller hygger hjemme på sofaen. Så skynd dig ind, og prøv TV 2 Play her.
Om

Doc Martin

Dr. Martin Ellingham var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere.