Badehotellet
Drama
10 sæsoner
Ny episode på søndag
Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.
Detaljer
‘Badehotellet’ har fået ny bestyrer
I sæson 7 af ‘Badehotellet’ følger vi fortsat livet på vesterhavshotellet - denne gang i 1940. Og selvom tyske soldater er rykket ind i landet, holder Badehotellet fast i sine traditioner og det behagelige ferieliv, som følger med. I syvende sæson følger du fortsat de faste karakterer, som alle kæmper med deres personlige udfordringer og dilemmaer, mens de samtidig står overfor nye gæster og kriser på hotellet. Amanda har overtaget Andersens Badehotel, og hun må nu sikre, at sommeren forløber, som planlagt. Men når tyske soldater tilfældigt passerer forbi, og når gæsterne har deres interne stridigheder, så er det ikke altid lige let. ‘Badehotellet’ sæson 7 byder - præcis som du kender det - på både romantik, intriger og spænding, når både kærligheden og rivaliseringen blomstrer mellem karaktererne i det besatte Danmark. Vælg din TV 2 Play-pakke her, og se hele sæsonen, lige når det passer dig.
Sæson 7 tager dig med til 1940 og starten på besættelsen
Danmark blev d. 9. april i 1940 besat af det nazistiske Tyskland. Dette blev starten på en fem år lang besættelse, hvor den danske regering og konge indgik den såkaldte samarbejdspolitik. I syvende sæson af ‘Badehotellet’ får du muligheden for at opleve sommeren 1940, som de fiktive karakterer oplever den. Du får et indblik i, hvordan besættelsen fylder i hverdagen blandt hotellets gæster og ansatte. Her vil du opleve, hvordan det ændrer livet for nogen, og hvordan hverdagens større og mindre problemer stadig skal håndteres. Du kender gæsterne og de ansatte på det nordjyske badehotel, og du får nu lov til at opleve, hvordan deres første sommer under besættelsen forløber. Lyder det som noget for dig? Se alle sæsonens afsnit lige her.
Kan du ikke få nok af de storslåede dramaserier?
Elsker du de store følelser, de mange konflikter og de sjove indslag? Så er de storslåede dramaer lige noget for dig. Og bare rolig! Du kan finde flere, hvor de kommer fra. Når du har set eller genset alle sæsoner af ‘Badehotellet’, kan du roligt dykke ned i alle de andre fiktionsserier på TV 2 Play. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Blandt de storslåede danske dramaer, kan du finde serier som for eksempel ‘Sygeplejeskolen’, der - ligesom ‘Badehotellet’ - følger en række forskellige personer i 1900-tallet. Men hvor ‘Badehotellet’ tager dig med til sommeridyl, tager ‘Sygeplejeskolen’ dig med i hverdagen på Frydenlund Sygehus, hvor mænd for første gang kan uddanne sig som sygeplejersker. Og det forløber ikke altid gnidningsfrit. Du kan også finde den populære ‘Mercur’. Her kommer du helt tæt på historien om etableringen af Danmarks første kommercielle radiokanal - og menneskene bag den. Du får det historiske perspektiv sammen med kærlighed, intriger og drama på én og samme tid. Dyk ned i alle serierne, og find din næste favorit.
Om

Badehotellet

Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.