Badehotellet
Drama
10 sæsoner
Ny episode på søndag
Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.
Detaljer
Andersens Badehotel kan atter slå dørene op i et frit land
I sæson 9 af ‘Badehotellet’ bliver historien sat i gang i 1945 - fire år efter vi sidst så hotellets gæster og ansatte. Danmark er befriet, og det samme gælder Andersens Badehotel, som ikke længere er beslaglagt af tysk værnemagt. Det betyder, at Amanda kan slå dørene op igen med håbet om, at de trofaste gæster atter vender tilbage til Vesterhavet og den skønne sommeridyl. Og det gør de heldigvis. Men selvom landet er befriet, så er relationerne gæster og ansatte imellem ikke uden problemer. I niende sæson af ‘Badehotellet’ møder du mange velkendte ansigter, som du med garanti har savnet fra sidste sæson. Du stifter desuden også nye og overraskende bekendtskaber, hvor blandt andet pigerne Frida (Lara Azimi-Busekist) og Sarah (Ella Hammarsten Liedberg) hver især kommer til at sætte markant præg på sæsonen. Elsker du ‘Badehotellet’, og er du klar på endnu en spændende og underholdende sæson? Så se hele sæson 9 lige her på TV 2 Play. Og bare rolig - du kan også finde alle de tidligere sæsoner.
Se sæson 9 af ‘Badehotellet’ - lige når det passer dig
Med din foretrukne TV 2 Play-pakke, kan du se eller gense ‘Badehotellet’ lige når det passer dig. Måske du elsker at have en fast søndagsserie? Eller hvad med en serie, som du kan ligge på sofaen og nyde, når du kommer hjem efter en lang dag? Bare rolig - du kan se sæsonens afsnit, lige når du har lyst. Vælg din TV 2 Play-pakke, og se alle de afsnit, du vil, allerede i dag.
Udforsk serier, der minder om ‘Badehotellet’
Elsker du også ‘Badehotellet’, og leder du nu efter serier, der minder om den populære TV-serie? Du finder her på TV 2 Play et hav af storslåede dramaer, som du kan se, når du er færdig med alle sæsoner af ‘Badehotellet’. Er det den storslåede kærlighed og de svære relationer, du elsker? Prøv ‘Perfekte Steder’, hvor du følger Tobias og Rose, der kommer fra to forskellige verdener, og som alligevel finder den store forelskelse og kærlighed med hinanden. Elsker du ‘Badehotellet’ på grund af det historiske afsæt, finder du også mange serier, der bygger på samme præmis. Se eksempelvis serien ‘Mercur’, der følger etableringen af Danmarks første kommercielle radiokanal. Eller hvad med ‘Sygeplejeskolen’, der skildrer tiden, hvor Danmark for første gang begyndte at acceptere mandlige sygeplejestuderende. Endelig kan du også se ‘Dansegardaroben’, der skildrer livet som danser i Cirkusrevyen i 1970’erne. Udforsk alle fiktionsserierne lige her.
Om

Badehotellet

Følg med i ferieidyllen ved Vesterhavet i TV 2s storstilede dramaserie.