Klovn
Komedie
9 sæsoner
Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.
Detaljer
Tag med Frank og Casper på eventyr i ‘Klovn’ sæson 9
Hvis du er fan af ‘Klovn’ og har fulgt med i den populære komedieseries tidligere sæsoner, så ved du alt om, hvordan Frank Hvam roder sig ud i den ene dumme situation efter den anden. Men alle livets kvajelser har konsekvenser, og det er netop dét, som sæson 9 af ‘Klovn’ stiller skarpt på. Med andre ord består Franks liv af en lang række af senfølger, som er konsekvenser af hans egne handlinger. Sæsonen havde premiere på TV 2 Play i efteråret 2022 og består af otte afsnit. Som seer kan du glæde dig til at blive taget med under armen, når Frank og Casper overbeviser revisor-Kurt om at investere i en luksusyacht, og når Frank kæmper for at få en teaterflise på Frederiksberg Allé. Sæsonen tager også makkerparret til folkemødet på Bornholm, den årlige turnering i den lokale tennisklub og ind bag kulissen i CC’s mandegruppe. Alt sammen har konsekvenser, og du kan glæde dig til at få et indblik i både små og store udfordringer med alt fra parforhold og overgangsalder til alvorlige følelser og gymnasie-crushes.
Mød en lang række kendisser i ‘Klovn’ sæson 9
Frank Hvam og Casper Christensen står bag den populære komedieserie, som danskerne første gang kunne se i 2005. Sidenhen er serien blevet en af de mest ikoniske serier i TV 2-familien og et comedybrand fyldt med vaskeægte ‘Klovn’-humor. I sæson 9 af ‘Klovn’ er det dog ikke bare Casper og Frank, du kan møde. I sæsonen er der nemlig en lang række kendte ansigter med på holdet, som du kan se i små gæsteroller i løbet af sæsonen – på samme måde som i seriens forrige otte sæsoner. Nogle af navnene, du kan møde i ‘Klovn’ sæson 9, er: Magnus Millang Eske Willerslev Bjarne Corydon Poul Krebs Anders Breinholt Simon Kvamm Sofie Linde Søren Pind Med så mange kendte ansigter er der garanti for masser af humoristiske og overraskende øjeblikke i sæson 9 af komedieserien. Se den niende sæson med en TV 2 Play-pakke.
Se de andre ‘Klovn’-sæsoner igen og igen på TV 2 Play
Er du klar til at dykke ned i ‘Klovn’-universet igen og igen? Så er der gode nyheder, for med TV 2 Play kan du nemlig streame alle sæsoner af ‘Klovn’. Du kan streame på alle dine enheder, og du kan tilmed se serien, når du vil, og hvor du vil. Og det er ikke blot 'Klovn', du kan se på TV 2 Play. Du kan nemlig også finde et stort udvalg af reality, underholdning og comedy. Så sæt dig til rette, og find dine favoritter i det store udvalg på TV 2 Play.
Om

Klovn

Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.