Klovn
Komedie
9 sæsoner
Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.
Detaljer
Se med i ‘Klovn’ sæson 6
I sæson 6 af den populære komedieserie ‘Klovn’ er makkerparret Frank og Casper tilbage med endnu en sæson. Mennesker kan let havne i nedgangsperioder. Hvor det for nogle lykkes at få hånd om situationen og komme stærkere ud på den anden side, er situationen noget anderledes for andre. Nedturen kan nemlig let fortsætte i en pinagtig og menneskelig deroute. Sådan lyder startskuddet til ‘Klovn’ sæson 6. ‘Klovn’ sæson 6 så lyset for første gang i 2009, og sæsonen tager dig som seer med på et vaskeægte eventyr for makkerparret Frank og Casper. I sæsonen følger du deres forsøg på at navigere gennem hverdagens små og store udfordringer. Sæsonen dykker især ned i parforholdets udfordringer, og Frank og Mia kæmper ihærdigt for at holde fast i kærligheden med weekendture, dilettantforestillinger, et frieri og nye sexlege. Sæsonen stiller også skarpt på Caspers udfordrende nedtur af en depression, som til tider sætter venskabet mellem makkerparret på prøve.
Mød skuespillerne i ‘Klovn’ sæson 6
Den populære, danske sitcom ‘Klovn’ er skabt af det kendte makkerpar Casper Christensen og Frank Hvam, som begge spiller hovedrollerne i alle seriens sæsoner. I ‘Klovn’ sæson 6 kan du foruden Frank og Casper også møde en række andre skuespillere, som på hver deres måde bidrager til at sætte stemningen i den tåkrummende komedieserie. Du kommer som seer blandt andet med på jagttur med Lars Hjortshøj, Niels Hausgaard deler Bispebjerg-tricket, og Frank laver spændende fremtidsplaner med Drengene fra Angora. Udover ‘Klovn’ står Frank og Casper også bag den populære ‘Langt fra Las Vegas’-komedieserie, hvor du som seer følger dagligdagen på den skrupskøre og politisk ukorrekte TV-redaktion.
Se alle sæsoner af ‘Klovn’ på TV 2 Play
Hvis du endnu ikke har set sæson 6 af TV-serien ‘Klovn’ eller blot mener, at sæsonen trænger til et gensyn, så er du landet det rette sted. Hos TV 2 Play kan du nemlig se sæson 6 af ‘Klovn’ med den pakke, der passer til dig. Og hvis du bare ikke kan få nok af Franks tåkrummende pinligheder og Caspers selvoptagede udstråling, så kan du heldigvis finde alle sæsoner af 'Klovn' her på TV 2 Play. Du kan se sæsonerne, når og hvor det passer dig.
Om

Klovn

Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.