Klovn
Komedie
9 sæsoner
Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.
Detaljer
‘Klovn’ sæson 7: Tilbage på skærmen
Sæson 1 af ‘Klovn’ havde premiere tilbage i 2005. Serien blev hurtigt en succes og derfor efterfulgt af en række sæsoner. Sæson 6 af ‘Klovn’ blev udgivet i 2009, og derefter holdt Frank Hvam og Casper Christensen en længere pause. Og 8 år senere var makkerparret endelig tilbage med en sæson 7 af den populære komedieserie ‘Klovn’. Nærmere bestemt havde sæsonen premiere på TV 2 Play i 2018. Denne gang tager Casper og Frank endnu engang seerne med på en rejse gennem deres hverdagsliv, der er fyldt med skæve situationer, skøre påfund og uendelige pinligheder. Sæson 7 af ‘Klovn’ byder endnu engang på masser af tåkrummende scenarier, og hvis du er fan af de forrige sæsoner, så er der masser af underholdning i vente i ‘Klovn’ sæson 7. I sæsonen vender Frank og Casper tilbage i deres velkendte roller, som den evigt uheldige Frank Hvam og den selvoptagede Casper Christensen. Begge kaster sig ud i en række dumdristigheder og mislykkede forsøg på at rette op på dem igen. Se eller gense sæsonen på TV 2 Play.
Kom med Frank og Casper tilbage til hverdagen i ‘Klovn’ sæson 7
Hver sæson af den populære komedieserie har et tema, og i sæson 7 kommer du med makkerparret tilbage til hverdagen – med alt, hvad det indebærer. Udover Frank Hvam og Casper Christensen møder du også skuespillere som: Mia Lyhne Erik Clausen Per Pallesen Lene Nystrøm Michael Carøe Jacob Weble Seriens sæson 7 dykker ned i hverdagslivets op- og nedture fyldt med absurde situationer, mange gode idéer og skæv humor. I sæsonen kan du eksempelvis møde Casper, der kæmper med at leve op til vildskaben hos sin nye kone, og du bliver også introduceret for Caspers bedste utroskabstrick – en ‘slikræv’. Frank er lige så stor en klovn, som han altid har været, men i denne sæson har han blot en hel familie, han også skal holde sammen på. Frank søger om optagelse på cykelholdet Mountain Lions, og som seer kommer du også med, når Frank oplever en lille depression og overrasker Mia med en vaskeægte prinsessedag. Inden du ser dig om, er Frank involveret i en række dumme situationer, som han ihærdigt kæmper for at rette op på – igen og igen.
Stream ‘Klovn’ sæson 7 på TV 2 Play
‘Klovn’ sæson 7 er et must-see for alle fans af komedieserien, og på TV 2 Play kan du se sæsonen på alle dine enheder – lige når og hvor du vil. Når du har set ‘Klovn’ sæson 7, kan du også finde resten af komedieseriens sæsoner, som byder på endnu flere tåkrummende pinligheder og sjove situationer. Prøv TV 2 Play her. Hvis du er glad for et godt grin, kan du frit gå på opdagelse i en række andre comedy-programmer på TV 2 Play. Du kan finde alt fra populære stand-up shows til komisk fiktion, og i udvalget kan du eksempelvis finde populære programmer som ‘Stormester’, ‘Dybvaaaaad’ og ‘Minkavlerne’. Mulighederne er nærmest uendelige, og udvalget på TV 2 Play venter blot på din opdagelse.
Om

Klovn

Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.