Kærlighed hvor kragerne vender
Reality
5 sæsoner
Jagten på kærligheden er svær i de små landsbyer. Fire singlefyre får nu en unik mulighed for at date en flok bypiger i håbet om at finde den eneste ene.
Detaljer
Følg jagten i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’
I realityprogrammet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ kommer du med helt derud i de små landsbyer, hvor kragerne vender. Her er kærligheden ikke altid en let opgave, for hvad gør man, når pigerne flytter mod storbyerne? I programmet får fire modige singlemænd en unik chance for at ændre deres skæbne. De fire mænd, der alle har rødder solidt plantet i de små landsbyer, får i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ mulighed for at date en gruppe af livlige bypiger. Med håb i hjertet og sommerfugle i maven begiver de sig ud på en spændende rejse. Vil de mon finde den eneste ene blandt pigerne – helt derude hvor kragerne vender?
Se et hav af datingprogrammer på TV 2 Play
Hvis du er en kærlighedssulten seer, så er der et hav af datingprogrammer på TV 2 Play, som du kan kaste dig over, når du har set eller genset ‘Kærlighed hvor kragerne vender’. Tag med på kærlighedseventyr i ‘Landmand søger kærlighed’, hvor en række modige landmænd søger efter den helt store kærlighed. Eller lad dig opsluge af ‘Bachelorette’, hvor to kvinder skal vælge mellem et væld af bejlere. Måske er du mere til ‘Alene sammen’, hvor modige singler kaster sig ud i kærlighedseksperimenter på en øde ø? Hvis du er vild med datingprogrammer, så er TV 2 Play stedet, hvor kærligheden blomstrer i alle afskygninger. Lad dig underholde af de mange programmer, der alle har én ting til fælles – søgen efter kærligheden. Find en TV 2 Play-pakke til dig her.
Om

Kærlighed hvor kragerne vender

Jagten på kærligheden er svær i de små landsbyer. Fire singlefyre får nu en unik mulighed for at date en flok bypiger i håbet om at finde den eneste ene.