Bachelorette
Reality
2 sæsoner
Romantik, drama og masser af dates! Alt er på spil, når danske singlekvinder søger efter ægte kærlighed blandt en gruppe håbefulde mænd. Hver sæson byder på nye eventyr for ’Bachelorette’-deltagerne.
Detaljer
Følg med i jagten på ægte kærlighed i ‘Bachelorette’
‘Bachelorette’ skruer op for romantikken og dramaet, når to singlekvinder rejser mod varmere himmelstrøg i jagten på ægte kærlighed. Programmets koncept er enkelt. De to bachelorettes længes efter kærligheden og bliver præsenteret for en række håbefulde mænd, der alle håber på at vinde pigernes hjerter. På forskellige dates kan singlekvinderne lære mændene bedre at kende og forsøge at finde ud af, om en af mændene mon kunne være den eneste ene. Til en ugentlig roseceremoni skal kvinderne træffe beslutningen om, hvilke af mændene de fortsat ønsker at date. Det betyder, at de også skal beslutte, hvilke af mændene der skal forlade programmet - uge for uge.
Hvert afsnit byder på nye eventyr for ‘Bachelorette’-deltagerne
I hvert afsnit kan du se med, når ‘Bachelorette’-deltagerne tager på masser af spændende dates - det kan være alt fra sjove aktiviteter på stranden til intime middage under stjernerne. Det er altid kvinderne, der vælger, hvilke mænd de gerne vil have med på date, for det er helt op til dem, hvem de gerne vil lære bedre at kende. Kvinderne har både mulighed for at invitere mændene på intime alenedates og sociale gruppedates, og efter hver date har kvinderne mulighed for at give en rose til de mænd, de gerne vil se mere til. Tror du, det lykkes for deltagerne at finde kærligheden?
‘Bachelorette’ er ikke en dans på røde roser
‘Bachelorette’ er ikke en dans på røde roser – hverken for singlekvinderne eller de håbefulde mænd. Det populære program er nemlig fyldt med store følelser, drama i villaen og ikke mindst svære beslutninger. ‘Bachelorette’-kvinderne skal navigere i et hav af følelser, mens de forsøger at afgøre, hvem af mændene der kunne være den eneste ene. De skal også træffe svære beslutninger om, hvem de skal invitere med på date, hvem der fortjener alenetid, og ikke mindst hvem der skal forlade programmet ved de nervepirrende roseceremonier. Samtidig er de håbefulde ‘Bachelorette’-mænd i tæt kamp mod hinanden, for ligesom kvinderne håber de også på at tage hjem til Danmark med den eneste ene i hånden. I programmet kan du derfor se mændene kæmpe om at få mest mulig opmærksomhed fra kvinderne. Det er en intens konkurrence, og i sidste ende er det kvinderne, der afgør, hvem der står tilbage.
Kan du heller ikke få nok af ‘Bachelorette’?
Hvis du er vild med 'Bachelorette' og ikke kan få nok af romantik, drama og spændende dates, så er der masser af andre realityprogrammer at dykke ned i på TV 2 Play. Her finder du nemlig et bredt udvalg af programmer, der kan tilfredsstille din trang til kærlighed og drama. Du kan eksempelvis kaste dig over ‘Bachelor’. Her er konceptet vendt på hovedet, og det er altså to mænd, der dater en række håbefulde kvinder i jagten på den store kærlighed. Ligesom i 'Bachelorette' er du garanteret masser af intriger blandt husets kvinder og skæbnesvangre beslutninger for de to bachelorer. På TV 2 Play er der garanti for god underholdning - uanset om du er til ‘Bachelorette’, ‘Bachelor’ eller et helt tredje program.
Om

Bachelorette

Romantik, drama og masser af dates! Alt er på spil, når danske singlekvinder søger efter ægte kærlighed blandt en gruppe håbefulde mænd. Hver sæson byder på nye eventyr for ’Bachelorette’-deltagerne.