Hjem til gården

Reality
1 sæson

14 beboere flytter ind på gården. Her skal de indgå i et fællesskab men også i et spil, hvor man høster, som man sår, og kun én beboer kan tage hjem med en halv mio kroner.
Detaljer
‘Hjem til gården’: Spillet, hvor man høster, som man sår
I programmet ‘Hjem til gården’ kan du følge med, når 14 beboere flytter ind på gården. Her skal alle beboerne indgå i et fællesskab, hvor de skal arbejde sammen om at dyrke jorden, passe dyrene og klare de daglige gøremål, som gårdlivet kræver. Men deltagerne er også en del af et spil, hvor de kæmper om at bevare deres plads på gården, og hvor den endelige vinder kan se frem til en præmie på en halv million kroner. I programmet kommer du helt tæt på, når deltagerne arbejder hårdt for at skabe et liv på gården, mens de samtidig forsøger at navigere i de sociale relationer og strategiske alliancer, der opstår undervejs. ‘Hjem til gården’ er et spil, hvor deltagerne ikke alene skal mestre en række praktiske udfordringer men også forstå de menneskelige dynamikker, der opstår, når en gruppe med forskellige baggrunde og overbevisninger bliver placeret under ét tag – alle sammen med målet om at vinde den halve million kroner. Se med, når alle deltagerne kæmper for at bevare deres plads på gården, og når den ene beboer forlader gården efter den anden. Hvem tror du, der står tilbage som sejrherre til sidst i ‘Hjem til gården’?
Se ‘Hjem til gården’ og meget mere på TV 2 Play
Udover ‘Hjem til gården’ byder TV 2 Play også på et stort udvalg af andre reality-programmer, som du kan nyde, når du vil. Hvis du er vild med ‘Hjem til gården’, så vil du sikkert også kunne lide andre programmer fyldt med konkurrence som eksempelvis: ‘Korpset - gjort af det rette stof’ ‘Først til verdens ende’ ‘Forræder’ Men bare rolig. På TV 2 Play kan du lade dig underholde af et væld af øvrige programmer, som bare venter på din opdagelse. Udforsk hele udvalget her.
Om

Hjem til gården

14 beboere flytter ind på gården. Her skal de indgå i et fællesskab men også i et spil, hvor man høster, som man sår, og kun én beboer kan tage hjem med en halv mio kroner.