Landmand søger kærlighed

Reality
11 sæsoner
Lykken er - at finde en at dele landmandslivet med. Vil det lykkes? Følg de danske landmænd og – kvinders jagt på kærligheden. Lene Beier er vært.
Detaljer
Lene Beier hjælper landmændene med at finde kærligheden
Se med i ‘Landmand søger kærlighed’, hvor modige landmænd og -kvinder tager springet og søger efter deres livs kærlighed på åben skærm. I ‘Landmand søger kærlighed’, hvor Lene Beier er vært, søger unge og ældre landmænd kærligheden for åben skærm i håbet om at finde en partner at dele livet med. Interesserede seere bliver opfordret til at sende et brev til den landmand, de kunne tænke sig at lære bedre at kende, og så er det op til landmændene at udvælge de breve og personer, som virker interessante. Brevene bliver altid modtaget med stor spænding af landmændene, og det er da også spændende for dig at se, hvem de heldige bejlere bliver. Landmændene tager på speeddate med de udvalgte bejlere, hvorefter de skal udvælge deres favoritter, som får lov at flytte ind på gårdene, hvor de lærer landmanden og hinanden bedre at kende. Til sidst i programmet skal de forskellige landmænd vælge den person ud, som de hver især ønsker at invitere med på en romantisk weekendtur. Og så er spørgsmålet: Har de fundet kærligheden? Har du lyst til at følge med i landmændenes jagt på kærligheden? Så vælg din foretrukne TV 2 Play-pakke i dag, og bliv en del af den romantiske rejse.
Se ‘Landmand søger kærlighed’ og andre realityprogrammer på TV 2 Play
Hvis du er blevet fanget af charmen og romantikken i ‘Landmand søger kærlighed’, så vil du med garanti også kunne finde glæde i mange af de andre realityprogrammer. Du kan for eksempel se ‘Landmand søger kærlighed – Den unge landmand’, hvor du får indblik i en ung landmands liv og drømme om at finde den eneste ene, ligesom de erfarne landmænd i det oprindelige program. Du kan også dykke ned i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, som på smukkeste vis portrætterer kærlighedens mange ansigter i landlige omgivelser. Så hvad venter du på? Dyk ned i det store udvalg af programmer på TV 2 Play, og lad dig fortrylle af jagten på den store kærlighed.
Om

Landmand søger kærlighed

Lykken er - at finde en at dele landmandslivet med. Vil det lykkes? Følg de danske landmænd og – kvinders jagt på kærligheden. Lene Beier er vært.