Stormester
TV-Shows
7 sæsoner
Stormester Lasse Rimmer og hans evige assistent Mark Le Fêvre står klar til at udfordre fem kendte danskere i krøllede, kreative og til tider tåbelige opgaver.
Detaljer
Tænk ud af boksen i ‘Stormester’ sæson 6
‘Stormester’ sæson 6 er fyldt med kreativitet, humor og krøllede hjerner. I denne sæson bliver fem nye deltagere igen udfordret til at tænke ud af boksen, når de skal gribe stormesterens kreative opgaver an. Konceptet er simpelt: I hvert afsnit står deltagerne overfor nye udfordringer, der tester deres kreativitet. Opgaverne er forskelligartede, men de kræver alle, at deltagerne tænker ud af boksen og til tider tager opgaverne meget bogstaveligt. Alt imens alle deltagerne kæmper for at gå hele vejen og ende op med det eftertragtede guldtrofæ. Stormester, Lasse Rimmer, og den evige assistent, Mark Le Fêvre, udfordrer de fem kendte danskere i et hav af udfordringer – nogle mere tåbelige end andre. De fem deltagere får blandt andet til opgave at give Mark en uforglemmelig oplevelse, lave den mest forfærdelige lyd og finde nålen i høstakken. Og deltagerne slipper ikke så let. De bliver nemlig også udfordret i en række live-udfordringer foran publikum, hvor de blandt andet skal få fat i det lysende juletræ, sige navnet på en rigtig kendt person på skift og lave en hund ud af ler. Vælg din TV 2 Play-pakke her.
Mød de nye deltagere i sæson 6 af ‘Stormester’
‘Stormester’ sæson 6 byder på en række nye, talentfulde deltagere. I den sjette sæson af ‘Stormester’ møder du nemlig: Eva Jin Sebastian Klein Julie Rudbæk Simon Jul Martin Johannes Larsen Deltagerne har vidt forskellige personligheder og baggrunde og derfor også helt unikke tilgange til at løse stormesterens kreative udfordringer. De griber opgaverne an på helt forskellige måder, og der er nemlig ikke én korrekt løsning på stormesterens udfordringer. Det er i stedet kun fantasien, der sætter grænser. De fem kendte danskere i sæson 6 tager dig med på en sjov rejse lige fra allerførste afsnit, hvor de alle kommer op med anderledes løsninger på stormesterens skæve udfordringer.
Lad dig underholde af ‘Stormester’ og meget mere
Lyder sæson 6 af ‘Stormester’ som et program for dig? Kom i gang med at streame sæson 6 på TV 2 Play allerede i dag. Når du har slugt den sjette sæson af ‘Stormester’, kan du heldigvis frit gå på opdagelse i de øvrige sæsoner. Og du kan streame på alle dine enheder. Men ‘Stormester’ er ikke det eneste, du kan se på TV 2 Play. Du kan nemlig finde et stort udvalg af programmer, film og serier, der enten underholder, informerer eller inspirerer dig. Så slå dig ned i sofaen, og tænd for TV 2 Play – her kan du finde det hele. Se bare de mange forskellige kategorier her.
Om

Stormester

Stormester Lasse Rimmer og hans evige assistent Mark Le Fêvre står klar til at udfordre fem kendte danskere i krøllede, kreative og til tider tåbelige opgaver.