Stormester
TV-Shows
7 sæsoner
Stormester Lasse Rimmer og hans evige assistent Mark Le Fêvre står klar til at udfordre fem kendte danskere i krøllede, kreative og til tider tåbelige opgaver.
Detaljer
Oplev kreative løsninger i ‘Stormester’ sæson 4
I sæson 4 af det populære ‘Stormester’-program byder den almægtige stormester, Lasse Rimmer, og assistent, Mark Le Fêvre, endnu engang fem kendte danskere indenfor, når alle deltagerne skal løse den ene kreative og drilske opgave efter den anden. Og i ‘Stormester’ er der ikke kun én rigtig måde at løse en opgave på. Det er i stedet kun fantasien, der sætter grænser. I sæson 4 af ‘Stormester’ bliver du endnu engang indviet i en række nye udfordringer, hvor deltagerne skal tænke kreativt og anderledes for at løse opgaverne – på deres helt egen måde. Den fjerde sæson af ‘Stormester’ byder på et væld af udfordringer, hvor nogle i dén grad kræver, at de fem deltagere tænker ud af boksen for at komme op med en kreativ og overraskende løsning. Hvis du drømmer om at se fem kendte danskere udfolde sig på mest kreative vis lige fra allerførste afsnit, så er ‘Stormester’ sæson 4 helt sikkert et program for dig. Find en TV 2 Play-pakke, og tag del i kreativiteten.
Sæson 4 af ‘Stormester’ byder på nye opgaver
Sæson 4 af det populære ‘Stormester’ byder på en række nye og spændende udfordringer, som tester deltagerne på alle tænkelige måder. I sæsonen kan du møde: Annika Aakjær Neel Rønholt Mahamad Habane Jakob Thrane Anders Breinholt Hvem af de fem deltagere vil mon klare sig hele vejen til en eksplosiv finale og tage guldtrofæet med hjem? Udfordringerne i ‘Stormester’ sæson 4 er skøre og tankevækkende – præcis ligesom i programmets tidligere sæsoner. Stormesteren og hans assistent sætter blandt andet deltagerne til at bygge en opfindsom efterligning af en berømt turistattraktion, lave en film, der får stormesteren til at grine og lave den mest chokerende afsløring. Du kan også opleve kendisserne i en række forskellige live-udfordringer, hvor de blandt andet skal læse stormesterens tanker, fylde deres glas med vand og lave det højeste kartoffeltårn. I ‘Stormester’ er du garanteret sjovt indhold for hele familien, når deltagerne løser de krøllede opgaver på vidt forskellige måder. Prøv TV 2 Play nu, og find endnu mere underholdning for hele familien.
Udforsk alle sæsoner af ‘Stormester’ på TV 2 Play
Det populære program havde premiere på dansk TV i 2018. Siden da har programmet i dén grad vundet hjerterne hos utallige seere, der ikke kan få nok af krøllede hjerner og morsomme udfordringer. Her på TV 2 Play kan du udforske alle afsnit af ‘Stormester’ sæson 4, men du kan også gå på opdagelse i programmets øvrige sæsoner. I alle sæsoner tager fem kendte danskere hver gang udfordringerne op mod stormesteren og assistenten. Hvis du er vild med den danske version af ‘Stormester’, kan du også tage et kig på ‘Stormester UK’ lige her på TV 2 Play. Valget er dit.
Om

Stormester

Stormester Lasse Rimmer og hans evige assistent Mark Le Fêvre står klar til at udfordre fem kendte danskere i krøllede, kreative og til tider tåbelige opgaver.