Sporten - seneste nyt

Nyheder

19. jul. 2024 • Pogacar sætter Vingegaard til vægs

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden.
Detaljer
Bliv opdateret på seneste nyt fra sportens verden
Med ‘Sporten’ kan du holde dig opdateret på de seneste resultater, nyheder og højdepunkter fra alle hjørner af sportens verden. Det gælder, uanset om du er fan af tennis, cykling, håndbold eller en helt fjerde sportsgren. Det er vigtigt at være opdateret på dine yndlingssportsgrene, og med adgang til TV 2 Play er det nemt at få de seneste resultater fra de største kampe, løb eller turneringer. På den måde kan du være sikker på aldrig at gå glip af en vigtig scoring eller et afgørende point. Du får også seneste nyt om sportens største stjerner, så snart spændende nyheder har set dagens lys. Og så er der højdepunkterne. De øjeblikke, der får dig til at holde vejret, juble højt eller ærgre dig af bare skuffelse. ‘Sporten’ viser de største højdepunkter, så du kan holde dig helt opdateret på alt sportsnyt. Så hvis du vil være sikker på at være helt opdateret på alt nyt indenfor sport, så er TV 2 Play stedet. Her kan du altid være sikker på at blive opdateret med seneste nyt – uanset hvor du er, og hvilken sport du følger med i.
Få adgang til alt sportsnyt med Favorit + Sport
Hvis du gerne vil holde dig opdateret på det seneste nyt fra sportsverdenen, så er Favorit + Sport-pakken det rigtige valg. Så får du nemlig ubegrænset adgang til en masse sportsnyt, der spænder bredt over forskellige sportsgrene og begivenheder. Og du får selvfølgelig også adgang til masser af sport. Favorit + Sport-pakken giver dig mulighed for at følge med i de største sportsbegivenheder, dykke ned i spændende sportsstudier og holde dig opdateret med de seneste sportsprogrammer. Du får også adgang til et væld af højdepunkter fra forskellige kampe og turneringer, så du aldrig går glip af de mest afgørende øjeblikke. Ikke nok med det får du også adgang til en række sportsmagasiner og dybdegående dokumentarer, der giver dig et unikt indblik i sportens verden. Uanset om du er interesseret i fodbold, tennis, cykling, håndbold eller en helt anden sportsgren, er der noget for enhver smag.
Om

Sporten - seneste nyt

Følg med når vi hver dag bringer alt det seneste nye fra sportens verden. På grund af rettigheder vil det ikke altid være muligt at se alle indslag/udsendelser.