Rita
Drama
5 sæsoner
Rita, den politisk ukorrekte lærer, der deler vandene blandt elever og lærere med sine utraditionelle måder at gøre tingene på.
Detaljer
Rita åbner sin egen skole
I femte sæson af ‘Rita’, får du muligheden for at følge med, når Rita og Hjørdis åbner deres egen skole. Men selvom de to kender hinanden godt, så kan ledelse og regler stadig skabe uenigheder. Privat går det tilsyneladende også godt for Rita, der trives i den omskiftelige hverdag og med menneskene omkring sig – også selvom det er en ekskæreste, en hjemvendt og trist søn eller noget helt tredje. Men kan grænserne mellem privatlivet og arbejdet blive for udviskede? Og kan Rita klare at være både lærer, kollega, ven og mor på én og samme tid? Se med, når Rita i sæson 5 kaster sig ud i det at lede en skole. Vælg din foretrukne TV 2 Play-pakke, og stream alle sæsonens afsnit, lige når det passer dig.
Sæson 5: Et gensyn med velkendte ansigter
I sæson 5 af ‘Rita’ møder du mange af de velkendte personer, som du kender fra de første sæsoner. Du får et gensyn med Rasmus (Carsten Bjørnlund) og Helle (Ellen Hillingsø), ligesom du møder både Ritas børn og deres biologiske far. Du følger selvfølgelig også Rita (Mille Dinesen) og Hjørdis (Lise Baastrup), som er omdrejningspunktet for den nyopstartede skole, samt Hjørdis’ familie, der alle har indflydelse på handlingen gennem sæsonen på hver deres måde. Gennem sæsonen får du som altid både underholdning og drama, samtidig med at du får en god afslutning på en serie, som har formået at vække følelser hos og belyse samtidsrelevante problemstillinger for mange danskere.
Er du færdig med den femte og sidste sæson af ‘Rita’?
Serien ‘Rita’ har budt på realistiske karakterer, der har følelser og holdninger, ligesom alle os andre. Du har fået underholdning og spændende historier, der udforsker vigtige emner som uddannelse, opdragelse, politik og familieliv. Er du lige blevet færdig med sæson 5? Og kunne du lide alle problematikkerne og karaktererne? Så kan du roligt udforske de mange andre fiktionsserier på TV 2 Play. Du finder storslåede danske dramaer sammen med komedieserier og krimier. Der er noget for enhver smag - og enhver lejlighed. Så lige meget, om du leder efter din næste søndagsserie eller din nye favoritserie til hverdagsaftenerne efter en lang og travl dag, så kan du finde det på TV 2 Play. Du kan blandt andet opleve ‘Hjørdis’, der følger Ritas kollega og ven, mens hun under skolens temauge skal opsætte en teaterkoncert med klassens elever. Du kan også finde en retroklassiker som ‘Anna Pihl’. Her møder du den nyuddannede betjent Anna, der kæmper med at få livet som karrierekvinde og livet som enlig mor til at gå op.
Om

Rita

Rita, den politisk ukorrekte lærer, der deler vandene blandt elever og lærere med sine utraditionelle måder at gøre tingene på.