Rita
Drama
5 sæsoner
Rita, den politisk ukorrekte lærer, der deler vandene blandt elever og lærere med sine utraditionelle måder at gøre tingene på.
Detaljer
Rita vender i sæson 4 tilbage til sine rødder
I ‘Rita’ sæson 4 følger du fortsat historien om den hårdkogte og kontroversielle skolelærer Rita Madsen. Vi samler op fra tidligere sæson, hvor Rita blev fyret fra sit job. Hun kæmper nu med at finde vejen tilbage og med fortsat at balancere sit personlige og professionelle liv. Rita bliver i sæson 4 tilbudt et job på sin gamle barndomsskole, og hun bliver derfor nødt til at tage hjem til sin hjemby. Og selvom Rita gerne undgik det helt, så bliver hun allerede fra første arbejdsdag konfronteret med sin fortid. Hun møder blandt andet sin barndomsveninde Lea, som hun hurtigt opbygger samme symbiotiske forhold med, som hun havde, da hun var yngre. Du møder gennem flere afsnit flashbacks og tilbageblik til Ritas egen barndom, og det bliver tydeligt, hvordan hendes opvækst har haft betydning for hendes relationer og hendes syn på verden i dag. ‘Rita’ sæson 4 er en spændende, sjov og følelsesladet fortsættelse af serien, der er elsket af danskerne. Og du kan se den lige her med din foretrukne TV 2 Play-pakke.
Den samme Rita - men i nye omgivelser
I sæson 4 tager Rita hjem og starter arbejdet som skolelærer på en ny - men for Rita velkendt - skole. Men selvom du som seer rejser med Rita, så ser du stadig de velkendte ansigter, som du kender. Du følger som altid Rita (Mille Dinesen) og hendes børn, ligesom du fortsat følger både Hjørdis (Lise Baastrup) og Uffe (Kristoffer Fabricius). Du følger dem i deres svære beslutninger og overvejelser om livet, og du kommer endnu tættere på, hvem de er som personer og individer. Som nye på stammen møder du blandt andet Ritas barndomsveninde Lea (Charlotte Munck), skolelederen Bjarne (Ole Lemmeke) og selvfølgelig Hjørdis og Uffes søn, Reinulf (William Friis Nelausen). Alle nogle der hver især påvirker sæson 4 på en helt særlig måde.
Har du set hele ‘Rita’, og leder du nu efter en ny serie at kaste dig over?
Når du har set alle sæsonerne af ‘Rita’, så kan du roligt kaste dig over nogle af de andre spændende fiktionsserier, som du finder på TV 2 Play. Hvis du er fan af dansk drama og specifikt karakterne fra ‘Rita’, så er ‘Hjørdis’ måske noget for dig. Serien er en spinoff af 'Rita', og følger læreren Hjørdis, der skal opsætte en teaterkoncert i forbindelse med skolens temauge om mobning. Er du mere til krimier og spænding, så kan du prøve at se 'Anna Pihl'. Serien handler om den modige politibetjent Anna, der - ligesom Rita - kæmper med at balancere privat- og arbejdslivet. Eller måske er ‘Lærkevej’' noget for dig? Her følger vi en gruppe mennesker, der bor tæt på samme vej, men som alle har deres egne udfordringer og hemmeligheder. Uanset hvad du er til, så er der masser af muligheder på TV 2 Play. Du kan dykke ned i vores store udvalg af TV-serier og finde en ny favorit, som du kan følge med i.
Om

Rita

Rita, den politisk ukorrekte lærer, der deler vandene blandt elever og lærere med sine utraditionelle måder at gøre tingene på.