Rita
Drama
5 sæsoner
Rita, den politisk ukorrekte lærer, der deler vandene blandt elever og lærere med sine utraditionelle måder at gøre tingene på.
Detaljer
Mød Rita: Folkeskolelæreren med en ætsende ærlighed
I sæson 1 af ‘Rita’ møder du for første gang folkeskolelærer Rita Madsen, der har en helt særlig tilgang til livet og ikke mindst undervisningen. Hun er ærlig til et punkt, hvor sarkasmen og frisindet kan tage pusten fra kolleger og folk omkring hende. I sæson 1 af ‘Rita’, vil du se, at folkeskolelæreren bestemt ikke er bange for at sige tingene, som de er, og Rita bryder konstant alle regler. Eleverne elsker Rita, men den ætsende ærlighed og uforudsigelighed bringer hende af og til i konfliktfyldte situationer med både lærere, ledere, forældre og ikke mindst hendes egne halvvoksne børn. Mille Dinesen spiller rollen som Rita, og i sæson 1 af serien vil du hurtigt opleve, hvordan hun er et kraftcenter på skærmen, som du ikke kan undgå at blive revet med af. Men det er ikke kun Rita, der imponerer i serien. Du kan blandt andet også møde velkendte skuespillere som: Lise Baastrup Sara Hjort Ditlevsen Carsten Bjørnlund Nikolaj Groth Morten Vang Simonsen
‘Rita’ sæson 1 sætter spotlight på uddannelsessystemet
Sæson 1 af den populære ‘Rita’-serie skildrer også Ritas udfordringer med det danske uddannelsessystem. Som seer vil du eksempelvis møde elever, der har brug for mere støtte og opmærksomhed. Du vil også støde på krævende forældre, der presser skolen, og samtidig må Rita og de andre lærere også navigere i den nye rektors krav og forventninger. Og alt dette er svært at navigere i for Rita Madsen, der gerne vil udfordre systemet med nye undervisningsmetoder og ikke er bleg for at bryde regler for at støtte sine elever bedst muligt.
Sæson 1: Oplev Ritas private kampe
I sæson 1 af ‘Rita’ vil du også opleve, at selvom Rita er hård, så er der også en blød side under overfladen. Og det viser sig især, når hun bliver konfronteret med personlige udfordringer på privatfronten. Udover de professionelle udfordringer på skolen kæmper folkeskolelæreren nemlig også med sine egne problemer. Undervejs i kampen glemmer Rita af og til sine egne børn, og folkeskolelærerens kærlighedsliv er også kaotisk og kompliceret. Ritas mor dukker pludseligt op efter mange års fravær, sønnen, Jeppe, udforsker sin seksualitet, og eksmanden, Tom, begynder også at spøge igen. I sæson 1 af ‘Rita’ får du altså både et kig ind i Ritas professionelle og personlige kampe – lyder det som en serie for dig?
Stream sæson 1 af ‘Rita’, når det passer dig
Hvis du er fan af fiktionsserier, så er ‘Rita’ med garanti en TV-serie, der vil falde i din smag. Her på TV 2 Play kan du streame sæson 1 af ‘Rita’, når det passer dig. Du kan streame på alle dine enheder, og du kan tilmed tage dit abonnement med i hele EU. Og bare rolig. Når du først har set sæson 1 af ‘Rita’, så kan du også gå på opdagelse i de øvrige fem sæsoner af den populære TV-serie – på TV 2 Play kan du nemlig finde alle sæsoner. Prøv TV 2 Play her.
Om

Rita

Rita, den politisk ukorrekte lærer, der deler vandene blandt elever og lærere med sine utraditionelle måder at gøre tingene på.