Hypnotisøren

Thriller
1 t. 56 min
2012
Frarådes børn under 15 år
Da en familie bliver myrdet i et lille hus uden for Stockholm, må kriminalkommissær Joona Linna (Tobias Zilliacus) ty til utraditionelle metoder for at opklare forbrydelsen. Familiens 15-årige søn har overlevet, men svæver mellem liv og død, og kan ikke blive afhørt på almindelig vis.
Detaljer
Få stillet din lyst til svensk thriller med ‘Hypnotisøren’
Den svenske thriller ‘Hypnotisøren’, der er baseret på den internationale bestseller af Lars Kepler, er en film, der kan give dig spænding for alle pengene. I ‘Hypnotisøren’ ryster en brutal familietragedie i Stockholm. Den erfarne kriminalkommissær Joona Linna står over for en næsten umulig opgave, da han skal opklare sagen. Det eneste vidne er den svært traumatiserede søn, der ligger i koma. For at løse mysteriet må Joona Linna derfor ty til utraditionelle metoder, og han vælger at alliere sig med en kontroversiel hypnotisør for at afhøre sønnen. Hypnotisøren spiller en afgørende rolle i efterforskningen. Hans evne til at trænge ind i den menneskelige psyke og afsløre skjulte hemmeligheder er nemlig nøglen til at opklare sagen. Men som efterforskningen skrider frem, bliver det klart, at mørket gemmer på mere, end de først havde forventet. Se den hæsblæsende krimi med en TV 2 Play-pakke. Du vælger selv, hvilken der passer bedst til din husstands behov.
'Hypnotisøren' er baseret på bogen af den mystiske Lars Kepler
'Hypnotisøren' er en nervepirrende thriller, der er baseret på bogen af samme navn af Lars Kepler. Men faktisk er Lars Kepler en fiktiv person. Navnet er nemlig et pseudonym for det svenske ægtepar Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril. Under navnet Lars Kepler skaber de sammen nogle af de mest spændende og intense krimier. Bogen 'Hypnotisøren' blev udgivet i 2009, og den blev hurtigt en international bestseller. Bogen er den første i en serie om kriminalkommissær Joona Linna, og dens succes har ført til flere efterfølgende bøger i serien. 'Hypnotisøren' blev faktisk så populær, at den blev oversat til over 40 sprog og solgt i millioner af eksemplarer over hele verden. Der er derfor masser af god grund til at kaste dig over ‘Hypnotisøren’ på TV 2 Play – men kun hvis du tør, for der er garanti for en nervepirrende filmoplevelse.
Stream endnu flere film og serier fra C More på TV 2 Play
På TV 2 Play finder du et væld af spændende film og serier. En af de mange film, du kan streame, er den svenske thriller 'Hypnotisøren'. Filmen er en del af det omfattende katalog fra C More, som du får adgang til med din TV 2 Play-pakke. Med en TV 2 Play-pakke får du nemlig adgang til 850 internationale film fra C More. Uanset om du er til romantiske komedier, actionfyldte thrillere eller hjertevarme dramaer, er der noget for enhver smag. Og hvis du er fan af 'Hypnotisøren', vil du elske det store udvalg af nordiske krimiserier. Med en TV 2 Play-pakke har du altså et væld af underholdningsmuligheder lige ved hånden. Begynd din streamingoplevelse med 'Hypnotisøren' allerede i dag.