Livvagterne

Thriller
1 t. 47 min
2001
Frarådes børn under 15 år
Den degraderede kriminalbetjent Johan Falk må hjælpe sin gamle ven Sven Persson, der er kommet i alvorlige problemer. Sven har lagt sig ud med den tidligere tyske elitesoldat Nikolaus.
Detaljer
Få spænding og action med ‘Livvagterne’ på TV 2 Play
Er du vild med nervepirrende thrillere? Så er den svenske C More-film ‘Livvagterne’ helt sikkert en film, der falder i din smag. I filmen kommer du med den tidligere kriminalbetjent Johan Falk på eventyr. I ‘Livvagterne’ bliver Johan Falk kontaktet af hans gamle ven Sven Persson. Sven er nemlig kommet i alvorlige problemer, for han har lagt sig ud med den tidligere, tyske elitesoldat Nikolaus. Og det har ført til både kaos, korruption og en intens chikane af Sven og familien. Her træder Johan Falk til. Han siger sit job op hos politiet og rykker sammen med et svensk sikkerhedsfirma ind hos Sven Persson for at beskytte ham og familien. Men du vil hurtigt opdage, at den tidligere elitesoldat Nikolaus ikke sådan lige er til at stoppe. Lyder 'Livvagterne' som en film for dig? Se filmen, der indeholder en god blanding af både spænding og action her på TV 2 Play.
Stream ‘Livvagterne’ og andre thrillere på TV 2 Play
Er du også til hæsblæsende action og nervepirrende spænding, som 'Livvagterne' byder på? En thriller kan noget ganske særligt. Thrillere kan få dig til at sidde på kanten af sofaen, mens du bider neglene kortere og kortere og gætter på, hvad der mon kommer til at ske i næste scene. Og det er netop denne intensitet, som mange elsker ved thrillere. Udover den svenske film 'Livvagterne' finder du et hav af thrillere på TV 2 Play. Du kan dykke ned i et univers af thrillere, som du med garanti kender i forvejen, men du kan også støde på helt nye film, der bare venter på at blive streamet. Hvad med at se den nervepirrende ‘Invitation til et mord’, den intense ‘A Most Wanted Man’ eller den danske film ‘Den skyldige’? Det er bare et lille udpluk, og du vælger helt selv, hvad du vil streame hjemme hos dig. Se alle film her. Gå på opdagelse i alle film for thriller-elskere på TV 2 Play, og gør dig klar til at få adrenalinen til at pumpe – enten med ‘Livvagterne’ eller en anden film.
Tag dit abonnement med dig overalt
Det smarte ved TV 2 Play er, at du kan tage dit abonnement med dig overalt. Du kan eksempelvis streame ‘Livvagterne’ på vej hjem i toget. Du kan også få pulsen op på løbebåndet, mens du følger med i din favoritfilm. Eller måske har du brug for voksernunderholdning, når de små endelig sover? Du kan tage dit abonnement til TV 2 Play med dig overalt, og du bestemmer helt selv, hvor og hvornår du streamer. Faktisk har du også mulighed for at tage dit abonnement med dig i hele EU. Så kan du også følge med i alle favoritterne, når du er på ferie. Med TV 2 Play er det helt op til dig, hvornår du vil trykke play. Find en TV 2 Play-pakke her, og kom godt i gang med at streame.