Stormester
TV-Shows
7 sæsoner
Stormester Lasse Rimmer og hans evige assistent Mark Le Fêvre står klar til at udfordre fem kendte danskere i krøllede, kreative og til tider tåbelige opgaver.
Detaljer
I ‘Stormester’ er der ikke kun én rigtig løsning
I programmet ‘Stormester’ skal fem kendte danskere dyste i at løse en række opgaver på den bedste og måske smarteste måde. Alle deltagerne har inden programmet løst opgaverne, så de ved endnu ikke, hvad de andre deltagere har gjort. Under hvert afsnit vil deltagerne sammen med dig som seer få lov til at se de andres løsninger, hvorefter programmets såkaldte Stormester Lasse Rimmer skal vurdere, hvem der har løst opgaverne bedst. Men opgaverne er ikke helt så enkle, som de måske lyder. Der er tit en smart eller kreativ løsning, der kan sikre deltagerne førstepladsen. Men hvem finder den først? Og vil Stormesteren godtage de mere kreative bud? Se det hele lige her på TV 2 Play med din foretrukne TV 2 Play- pakke.
Hver sæson byder på nye opgaver og sjove løsninger
Selvom du hver sæson møder samme Stormester og samme evige assistent, så er du garanteret nyt og sjovt indhold. Hver sæson byder først og fremmest på nye deltagere, der med deres humoristiske og kreative tilgange skaber underholdning for hele familien. Hertil vil opgaverne altid være nye, således at både du og deltagerne ikke har prøvet at løse dem før. Har du set alle afsnit af ‘Stormester’, og venter du lige nu på en ny sæson? Du kan i mellemtiden se ‘Stormester UK’ lige her på TV 2 Play. Du kan også roligt dykke ned i underholdnings-kategorien, hvor der gemmer sig flere populære familieprogrammer.
Om

Stormester

Stormester Lasse Rimmer og hans evige assistent Mark Le Fêvre står klar til at udfordre fem kendte danskere i krøllede, kreative og til tider tåbelige opgaver.