Overleverne

Drama
1 sæson
Varm og humoristisk dramaserie om at gribe livet efter at have set døden i øjnene. Med blandt andre Kirsten Lehfeldt, Jacob Lohmann og Ole Lemmeke.
Detaljer
‘Overleverne’ er en varm og humoristisk dramaserie
‘Overleverne’ er en dansk dramaserie, der på en varm og humoristisk måde skildrer otte menneskers kamp for at finde tilbage til livet – efter at have overlevet cancer. De mødes alle på et kursus, der på fem intense dage konfronterer dem med deres største frygt – livet efter sygdommen. Kursuslederne har vidt forskellige tilgange til, hvordan livet skal tackles, og det fører til både hjertevarme og humoristiske situationer. Serien tager dig med på en rejse, hvor kursisterne hver især finder modet til at forlade deres gamle jeg og i stedet se frem mod den, de kan blive. 'Overleverne' er en rørende fortælling, der stiller skarpt på menneskers reaktion på livsomvæltende kriser – altsammen med et humoristisk glimt i øjet. Lyder det som en serie for dig? Find en TV 2 Play-pakke, der passer til din husstand, og kom i gang med dit streamingeventyr.
Komiske skuespilpræstationer i ‘Overleverne’
I dramaserien ‘Overleverne’ bliver du introduceret til et hold af dygtige, danske skuespillere, der med deres komiske og hjertevarme præstationer alle skaber et levende portræt af mennesker, der kæmper for at finde tilbage til livet. I serien støder du eksempelvis på: Katinka Lærke Petersen Ole Lemmeke Jeanett Albeck Marie Askehave Ari Alexander Jacob Lohmann Stine Bjerregaard Kirsten Lehfeldt Sebastian Jessen I dramaserien giver de danske skuespillere hver især liv til deres karakterer med humor, varme og stærke præstationer. 'Overleverne' er mere end bare en dramaserie – det er en fortælling om livet, kampen for overlevelse og den humor, der er selv i de mørkeste stunder. Så hvis du er til stærke skuespilpræstationer, humor og rørende historier, så er 'Overleverne' helt sikkert en serie for dig.
Stream ‘Overleverne’ og mange andre serier på TV 2 Play
Når du har set eller genset 'Overleverne', så behøver du ikke at vinke farvel til TV 2 Play. Streaminguniverset er nemlig spækket med et væld af andre danske dramaserier, der bare ligger og venter på at fange din opmærksomhed. Dyk ned i det komiske univers i 'Minkavlerne', følg den uheldige Joe i 'Agent', eller lad dig charmere af den altid skarpe folkeskolelærer i 'Rita'. Med TV 2 Play har du adgang til et hav af serier, du kan streame på alle dine enheder – når og hvor du vil. Og du kan faktisk også tage dit abonnement med dig i hele EU, så du kan holde dig opdateret på de nyeste episoder.
Om

Overleverne

Varm og humoristisk dramaserie om at gribe livet efter at have set døden i øjnene. Med blandt andre Kirsten Lehfeldt, Jacob Lohmann og Ole Lemmeke.