Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Livsstil
16 sæsoner
Vi kommer godt rundt i landet, når Sara Lygum og Christian Borregaard hjælper danskere med at finde den rette bolig - det rette sted.
Detaljer
Følg med, når eksperterne fremviser de mange boliger
Tag med rundt i landet, når boligeksperterne hjælper danskere med at finde deres nye hjem i ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’. I hvert afsnit møder vi håbefulde danskere, der er ved at give op på boligmarkedet, eller som i hvert fald har svært ved at finde et hjem, der lever op til både de store drømme og det virkelige budget. Eksperterne hjælper de boligsøgende med at opstille en realistisk liste af krav, hvorefter de finder tre boliger, der alle potentielt kan være den helt rette for de boligsøgende. Som seer kommer du med rundt i hele landet og får fremvist alt fra en ældre murermestervilla og herskabelig bolig til en nyistandsat villa eller lejlighed med god beliggenhed. Du kommer til de københavnske forstæder og de jyske byer. Eksperterne gør i hvert fald alt for at finde lige den bolig, der kan leve op til boligdrømmene. Vælg din TV 2 Play-pakke her, og tag med på rundvisning sammen med eksperterne i ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’.
Er du vild med ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’?
Kan du heller ikke få nok af den populære boligserie ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’? Vi har hos TV 2 Play en vifte af livsstilsprogrammer, som du kan dykke ned i. Her finder du blandt andet ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - sommerhuse’, hvor eksperterne igen hjælper danskere med at finde deres drømmebolig - her til ferie og afslapning.
Om

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Vi kommer godt rundt i landet, når Sara Lygum og Christian Borregaard hjælper danskere med at finde den rette bolig - det rette sted.