Ondskab
Drama
1 sæson
Svensk dramaserie baseret på Jan Guillous klassiske roman om den unge Erik Ponti og hans problemfyldte år på Stjernsberg i slutningen af 1950'erne.
Detaljer
Se den svenske dramaserie ‘Ondskab’ på TV 2 Play
Mangler du en ny serie? Og kan du godt lide svensk drama? Så skal du give dig i kast med den svenske dramaserie ‘Ondskab’, der byder på en intens fortælling om både ungdom, vold og kærlighed. C More-serien er baseret på romanen af samme navn og tager dig med tilbage til 1950’ernes Sverige. ‘Ondskab’-serien handler om Erik, der både oplever vold derhjemme og i skolen. På grund af sin voldelige adfærd bliver han sendt til kostskolen Stjernsberg. Men her er volden faktisk værre, end den er derhjemme, og ondskaben er pludselig sat i system under betegnelsen ‘kammeratopdragelse’. Dagligdagen er dyster, og midt i alt kaosset indleder Erik et forbudt kærlighedsforhold til en af kostskolens køkkenpiger. Serien ‘Ondskab’ er en spændende og intens fortælling, der tager fat i nogle helt grundlæggende emner om vold, magt og undertrykkelse. Lyder det som en serie for dig? Så skal du bare sætte dig godt til rette i sofaen, og trykke play.
Du kan se ‘Ondskab’, når og hvor det passer dig
Med TV 2 Play bestemmer du helt selv, hvornår du gerne vil sætte ‘Ondskab’ på skærmen. Uanset om du befinder dig i sommerhuset, i toget eller hjemme i sofaen, er 'Ondskab'-serien kun et klik væk. Passer det dig bedst at streame ‘Ondskab’ på en regnfuld, grå søndag, eller vil du gerne underholdes på dine hverdagsaftener? Du bestemmer helt selv tidspunktet for, hvornår du gerne vil streame på TV 2 Play. Sidst men ikke mindst vælger du selv, hvilken enhed du gerne vil bruge. Foretrækker du at streame fra din smartphone, tablet eller computer? Eller kan du bedst lide at se serier på det store TV i stuen? Du har mulighed for at streame fra alle dine enheder, så du vælger helt selv. Med TV 2 Play er det dig, der bestemmer, hvor og hvornår dit næste dramaeventyr skal udfolde sig. Hvad venter du på? Prøv TV 2 Play her.
Stream ‘Ondskab’ og mange andre serier fra C More
Er du færdig med at streame ‘Ondskab’, og mangler du nu en ny serie at se? Med TV 2 Play får du heldigvis ikke bare adgang til den intense dramaserie ‘Ondskab’. Du får nemlig også adgang til et væld af andre serier fra C More, og der er massevis af spændende fortællinger lige rundt om hjørnet. Hvad med at sætte den prisbelønnede serie ‘Fargo’ på? Her får du masser af mystik, bedrag og intriger. Eller hvad med at lade dig rive med af den nervepirrende krimiserie ‘Gangs of London’, hvor du kan møde rå, blodtørstige gangstere? Hvis du er mest til virkelighedsbaserede serier, så bør du se dramaserien ‘Estonia’, der omhandler en af de værste skibskatastrofer i nyere tid. Der er altså masser af god grund til at blive hængende på TV 2 Play, når det sidste afsnit af ‘Ondskab’ har rullet over skærmen hjemme hos dig.
Om

Ondskab

Svensk dramaserie baseret på Jan Guillous klassiske roman om den unge Erik Ponti og hans problemfyldte år på Stjernsberg i slutningen af 1950'erne.