Nybyggerne

Livsstil
3 sæsoner
Så er TV 2 klar med endnu en omgang 'Nybyggerne', hvor præmien er det hus, som vinderparret har bygget om.
Detaljer
Mød de fire par, der håber på at vinde drømmehuset i Sønderborg
I ‘Nybyggerne’ sæson 7 fra 2021 møder du igen fire modige par, der alle er klar på at renovere et hus - helt fra bunden. Du møder: Tanja og Jørgen i blåt hus, der begge elsker farver og mønstre, hvilket er tydeligt gennem alle deres rum. De leger med kontraster og forstår at overraske både dommere og seere. Caroline og Reece i grønt hus, som forstår at mikse skandinavisk indretning med udendørslivet fra Australien, hvor netop Reece kommer fra. De arbejder aktivt med genbrug og gør meget for, at hvert rum skal passe til lige netop dem. Line og Benjamin i gult hus, der begge kommer fra Sønderjylland og derfor drømmer om at komme tilbage til rødderne. De er begge aktive, og vil derfor gerne have plads til både leg og natur inden for, hvilket kommer til syne gennem mange af deres designvalg. Martin og Luca i rødt hus, som elsker det moderne mikset med klassiske designmøbler og -valg. Deres stil er unik, og du vil hurtigt kunne spotte deres rum ud fra de skarpe linjer, spejle og kraftige farver. Vælg din foretrukne TV 2 Play-pakke, og følg med, når de fire par starter deres renoveringsdrømme. Du kommer med fra maling og klargøring til parrene skal have indrettet husene og de mange rum.
I ‘Nybyggerne’ 2021 er du med under hele renoveringen
Sæson 7 af 'Nybyggerne' byder på endnu en spændende og inspirerende rejse, hvor fire modige par tager kampen op for at renovere og indrette deres drømmehus fra bunden. I denne sæson får vi et indblik i de forskellige par, deres unikke stilarter og de udfordringer, de møder undervejs i renoveringsprocessen. Værten, Christian Degn, guider dig igennem hele processen og sørger for, at vi får et indblik i hvert skridt, de fire par tager for at skabe deres drømmehjem. Fra maling og klargøring til indretning og færdiggørelse af de mange rum, er du med på sidelinjen og ser, hvordan de forskellige stilarter og personligheder kommer til udtryk. Dommerne, indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktør Ask Abildgaard, er igen med til at vurdere parrenes præstationer og give deres professionelle input til de forskellige designvalg og løsninger, der præsenteres i løbet af sæsonen.
Se programmer, der minder om ‘Nybyggerne’ sæson 7
Hvis du elskede at følge med i ‘Nybyggerne’ sæson 7 og er blevet inspireret af de forskellige par, deres unikke stilarter og de udfordringer, de møder undervejs i renoveringsprocessen, så er der masser af andre spændende renoveringsprogrammer at dykke ned i. Under kategorien Livsstil finder du et væld af programmer, der tager dig med ind i forskellige aspekter af renovering og indretning, hvor det handler om at have hænderne godt skruet på. Her kan du blandt andet finde programmer om boligindretning, havearbejde og gør-det-selv projekter, som kan give dig endnu mere inspiration og viden om, hvordan du kan forvandle dit eget hjem til et drømmehus.
Om

Nybyggerne

Så er TV 2 klar med endnu en omgang 'Nybyggerne', hvor præmien er det hus, som vinderparret har bygget om.