Nybyggerne

Livsstil
3 sæsoner
Så er TV 2 klar med endnu en omgang 'Nybyggerne', hvor præmien er det hus, som vinderparret har bygget om.
Detaljer
‘Nybyggerne’ 2022: Fire par renoverer deres drømmehjem i Horsens
I den ottende sæson af 'Nybyggerne' får vi muligheden for at følge fire par, der alle har taget udfordringen op og kaster sig ud i at renovere deres drømmehjem i Horsens. Hvert par har deres unikke visioner og styrker, som de bringer med sig ind i konkurrencen. Men hvem får lov at flytte ind i drømmehjemmet fra ‘Nybyggerne’ sæson 8? Mød de fire par fra 2022: Frederikke og Anders i grønt hus er et erfarent par, der har arbejdet med renovering og byggeri før. De er med i ‘Nybyggerne’, fordi de drømmer om at skabe noget helt nyt fra bunden i stedet for at fikse på noget gammelt. Stine og Karsten i gult hus ønsker at skabe et fælles hjem for deres sammenbragte familie. De vil gerne gennem deres renovering skabe ægte kolonihavehygge og kunstneriske indslag fra blandt andet ferier. Heidi og Lasse i blåt hus er det yngste par i konkurrencen og ønsker at komme tættere på deres familier ved at skabe et hjem sammen. De vil fokusere på genbrug og farver - specielt blå, som også er deres teamfarve. Trine og Mikkel i rødt hus drømmer om at flytte fra lejlighed til hus og skabe et hjem med en 'boutique hotel'-stil, hvor der er masser af hygge og personlighed. Følg hele renoveringen lige her på TV 2 Play med din foretrukne TV 2 Play-pakke.
Hvem får lov at flytte ind i drømmehjemmet fra ‘Nybyggerne’ sæson 8?
Værten Christian Degn guider dig igennem sæsonen, hvor han stikker hovedet ind til de forskellige par og hører om deres historier og deres visioner for hjemmet. Og når hvert rum er renoveret og indrettet, så kommer dommerne på besøg. Indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktør Ask Abildgaard vurderer de forskellige projekter og afgør, hvem afsnittets vinder er, hvilket er afgørende for, om budgettet kan løbe rundt ved de resterende rum. Afsnittets vinder får nemlig en pengepræmie, som de kan bruge til resten af deres renoveringer. Efter alle fire huse er blevet renoveret, og alle rummene står klar, skal det afgøres, hvilket af de fire par der får lov til at flytte ind i deres drømmehjem. Her kan du godt forvente spænding, da det er seerne fra 2022, der har stemt og afgjort, hvem af de fire par der ender med at realisere deres drøm. Så hvem får lov at flytte ind i drømmehjemmet fra ‘Nybyggerne’ sæson 8?
Dyk ned i alle de andre renoveringsprojekter på TV 2 Play
Hvis du er vild med 'Nybyggerne' fra 2022 og vil have endnu mere inspiration til dit eget hjem, så er der masser af muligheder for at dykke ned i andre renoveringsprojekter på TV 2 Play. Du kan blandt andet tage et kig på kategorien Livsstil, hvor du kan finde en række forskellige programmer, der alle handler om at skabe et hjem, der passer til den enkeltes livsstil og ønsker. Her er der både fokus på indretning, renovering og genbrug, så der er noget for enhver smag og interesse. Så dyk ned i de mange spændende renoveringsprojekter på TV 2 Play, og lad dig inspirere af de kreative og dygtige mennesker, der har hænderne godt skruet på og skaber deres helt eget drømmehjem.
Om

Nybyggerne

Så er TV 2 klar med endnu en omgang 'Nybyggerne', hvor præmien er det hus, som vinderparret har bygget om.