Nicki Bille

Dokumentar
2 sæsoner
Efter at have afsonet sin fængselsstraf kommer Nicki Bille ud med ny energi og en accept af, at hans karriere som professionel fodboldspiller er slut. Men hvem er han uden fodbolden, og kan han konfrontere traumerne fra sin fortid uden at falde tilbage i gamle mønstre og et liv med kaos og misbrug?
Detaljer
Hvem er Nicki Bille uden fodbolden?
Nicki Bille har haft en succesfuld karriere som professionel fodboldspiller – både i danske og udenlandske fodboldklubber. Men hvad sker der egentlig, når fløjten lyder for sidste gang, og der er blevet sat punktform for den professionelle karriere? Dokumentaren ‘Nicki Bille’ på TV 2 Play giver et indblik i netop dét og stiller skarpt på det vigtige spørgsmål: Hvem er Nicki Bille uden fodbolden? Efter at have afsonet sin fængselsstraf træder Nicki Bille ud i en verden med fornyet energi og en accept af, at hans tid på fodboldbanen er et overstået kapitel. Men fodbolden er stadig en fundamental del af ham. Derfor forsøger han stadig at holde sin fodboldpassion i live, og han begynder også at drømme om en ny karriere som fodboldtræner. Selvom de professionelle fodboldstøvler er lagt på hylden, er spillet langt fra slut for Nicki Bille. Se ham i hans kamp for at finde en ny vej i livet i dokumentaren her på TV 2 Play. Der er to sæsoner, du kan gå i krig med allerede i dag. Prøv TV 2 Play her.
Se med, når Nicki Bille kæmper for et liv uden kaos og misbrug
Bag det professionelle ydre har Nicki Billes liv været fyldt med kaos, destruktive mønstre og misbrug. Og i dokumentaren ‘Nicki Bille’ på TV 2 Play får du et indblik i den tidligere fodboldspillers kamp for at ændre kursen i sit liv og komme godt ud på den anden side. Efter at have afsonet sin fængselsstraf kommer Nicki Bille ud på den anden side med fornyet energi. Men det er ikke uden udfordringer. Han har nemlig et voldsomt temperament og gamle mønstre præget af både stoffer og alkohol, der er svære at bryde ud af. I dokumentaren ‘Nicki Bille’ kan du følge med, når den tidligere fodboldstjerne sætter gang i flere forskellige initiativer for at komme ud af de dårlige, gamle vaner. Du ser ham eksempelvis tage på meditationsophold, opsøge en psykolog, gå til traumeterapeut og gå i misbrugsbehandling. Vil det lykkes ham at undgå at falde tilbage i de gamle mønstre?
Stream dokumentaren om Nicki Bille og mange flere på TV 2 Play
Med en TV 2 Play-pakke har du adgang til et hav af både spændende, tankevækkende, uhyggelige og hjertevarme dokumentarer. Og udover ‘Nicki Bille'-dokumentaren kan du få indblik i massevis af fascinerende historier. Er du til dokumentarer, der stiller skarpt på systemets svigt? Eller er du til de livsbekræftende fortællinger, der får dig til at tænke over nogle af livets store spørgsmål? Eller måske er du mere til nervepirrende, dansk true crime? Eller hvad med stærke portrætter af store personligheder? Uanset hvad du er til, har TV 2 Play en dokumentar til dig. Se udvalget af alle dokumentarer på TV 2 Play, og find ud af, hvad du skal se efter ‘Nicki Bille’-dokumentaren.
Om

Nicki Bille

Efter at have afsonet sin fængselsstraf kommer Nicki Bille ud med ny energi og en accept af, at hans karriere som professionel fodboldspiller er slut. Men hvem er han uden fodbolden, og kan han konfrontere traumerne fra sin fortid uden at falde tilbage i gamle mønstre og et liv med kaos og misbrug?