Operation X

Dokumentar
Med skjult kamera afslører undercover-journalist, at ryttere på Helgstrand Dressage bruger en udskældt træningsmetode, som eksperter kalder vold mod hesten.
Detaljer
Kom helt tæt på de enkelte sager med Morten Spiegelhauer
I ‘Operation X’ dykker Morten Spiegelhauer helt ned i en sag for at finde frem til sandheden bag. Han ser på, hvad der er sket, hvad eksperter vurderer, og om nogen skal holdes ansvarlige. Og hvis det sidste er tilfældet, så sørger han for at konfrontere dem på åben skærm. Alt sammen mens du som seer følger med og præsenteres for de reelle fakta omkring sagen. Du kommer i ‘Operation X’ tæt på sager, hvor danske skatteydere er snydt, eller hvor danske firmaer og virksomheder misleder befolkningen. Du kommer tæt på enkeltsager og sager, der handler om meget mere end individet. ‘Operation X’ tager dig med hele vejen. Er du nysgerrig på en bestemt sag? Eller elsker du den undersøgende journalistik, som Morten Spiegelhauer benytter? Du kan se mange afsnit af ‘Operation X’ lige her på TV 2 Play. Alt, du skal gøre, er at vælge din foretrukne pakkeløsning her.
Er du vild med den undersøgende journalistik fra ‘Operation X’?
‘Operation X’ er specielt kendt for at dykke ned i detaljen. Hvert blad bliver vendt, og alle holdes ansvarlige. Netop denne detaljegrad kan du også finde i mange andre dokumentarer her på TV 2 Play. Så klik rundt, og find dine nye favoritprogrammer.
Om

Operation X

Med Morten Spiegelhauer som frontfigur afslører Operation X forhold og sager, som ellers ikke ville komme til befolkningens kendskab, og de ansvarlige konfronteres.