Klovn
Komedie
9 sæsoner
Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.
Detaljer
Pinlig på pinlig
I den tåkrummende komedieserie ‘Klovn’ følger du to kammerater: Den velmenende men naive og evigt uheldige Frank Hvam, og den selvoptaget og charmerende Casper Christensen, som begge kaster sig ud i uheldige affærer, hvor pinlighederne ingen ende har. Med masser af kendisser og flove konsekvenser. Den populære ‘Klovn’ omhandler Frank og Caspers op- og nedture, kærlighedslivet og, venskabet i et univers af rå humor og absurde situationer, samt Franks manglede evne til at tænke sig om. Du vil som seer blive taget med på en rejse af aktuelle hverdagsproblemer med et strejf af kejtet dumstrigtigheder og klovneagtige valg. Se ‘Klovn’ på TV 2 Play med lige præcis den pakke, der passer til dig. Se den hvor som helst, når som helst.
Klovn - endnu et hit fra Casper Christensen og Frank Hvam
‘Klovn’ blev for første gang sendt i 2005 og er skabt af makkerparret bag TV-serien ‘Langt fra Las Vegas’. Den er elsket af fans og kendt som en af de mest vellykkede TV-serier på dansk TV. Dette kom også til udtryk i 2005, 2006 og 2008, da ‘Klovn’ vandt producentforeningens TV-pris som årets bedste comedy. Der er altså god grund til at se eller gense ‘Klovn’. Kan du ikke få nok af de mange akavede situationer og pinligheder, og savner du julekuglerne? Så kan du med fordel besøge Klovn - julespecial.
Om

Klovn

Casper og Frank er tilbage, og nye eventyr tager dem til Bornholm, Lejre og Hornbæk. Med masser af kendisser og pinlige konsekvenser.