Grantchester

Krimi & Spænding
1 sæson
Sognepræsten Sidney Chambers og den gnavne efterforsker Geordie Keating udgør det umage par, der efterforsker mysterier og mordsager.
Detaljer
Følg det umage par efterforske mysterier og mordsager i ‘Grantchester’
I den lille, idylliske landsby Grantchester lige uden for Cambridge går livet normalt sin vante gang – lige indtil mordene og mysterierne begynder at ryste det lille samfund. I den britiske krimiserie ‘Grantchester’ følger du det usædvanlige makkerpar bestående af den karismatiske præst Sidney Chambers og den erfarne detektiv Geordie Keating. Da mord pludselig bliver en del af dagligdagen, bliver Sidney hurtigt trukket ind i en farlig verden fyldt med løgne og bedrag. På trods af rollen som præst viser Sidney sig at være en fremragende detektiv – takket være sin indsigt i den menneskelige natur og den tillid, han naturligt opbygger hos folk. Sammen med den sympatiske detektivinspektør Geordie Keating begiver Sidney sig ud på en rejse ind i mørket. Men mord er ikke det eneste, der optager Sidney. Han er nemlig også dybt forelsket i den kloge og smukke Amanda. Men kan en kvinde fra overklassen nogensinde tillade sig at gifte sig med en simpel landsbypræst?
Stream ‘Grantchester’-sæsonerne, når det passer dig
Med en TV 2 Play-pakke har du mulighed for at dykke ned i ‘Grantchester’-universet, når det passer dig. Serien kræver dog adgang til BritBox. Uanset om du er til krimi i frokostpausen, mysterier i fitnesscentret eller mordgåder til midnat, så har du altid ‘Grantchester’-serien lige ved hånden. Og det bedste af det hele er, at du kan streame serien på alle dine enheder – både din smartphone, din tablet, dit TV og din computer. Smart, ikke? Er du på ferie i EU, og savner du en god, britisk krimi? Heldigvis kan du også tage dit TV 2 Play-abonnement med dig overalt i Europa. Det betyder, at du altid kan fordybe dig i Sidneys og Geordies efterforskninger. Så gør dig klar til at løse mordmysterier i ‘Grantchester’. Med TV 2 Play er du aldrig mere end et klik væk fra dit næste krimieventyr.
Udforsk ‘Grantchester’ og mange andre serier på TV 2 Play
Er du vild med britiske serier som ‘Grantchester’? Så vil du med garanti elske TV 2 Play. Her får du nemlig adgang til et helt univers fyldt med britisk underholdning. Og det er lige noget for en ægte krimi-entusiast, ikke? Udover ‘Grantchester’ kan du også dykke ned i en verden af andre britiske serier og film gennem BritBox. Her finder du nemlig et bredt udvalg af både nye og klassiske serier og film – uanset om du er til krimi, drama, komedie eller historie. Så hvad venter du på? Tag på en spændende rejse fyldt med britisk underholdning og serier som 'Victoria', 'Inspector Morse' og 'Broadchurch'. Og husk nu: BritBox kræver enten en Favorit eller Favorit + Sport TV 2 Play-pakke. Så hvis du er vild med britiske serier, har du al mulig grund til at opgradere dit abonnement – hvis du ikke allerede har gjort det.
Om

Grantchester

Sognepræsten Sidney Chambers og den gnavne efterforsker Geordie Keating udgør det umage par, der efterforsker mysterier og mordsager.