The A-team
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Krimi & Spænding
1 sæson
Fire tidligere specialstyrkesoldater bekæmper korruption med deres unikke færdigheder. Selv er de eftersøgt af militærpolitiet. De kalder sig The A-team og vil tackle ethvert job...for en pris. I kølvandet efterlader de et spor af eksplosioner.
Detaljer
Tag med lejesoldaterne på flugt fra hæren i ‘The A-Team’
I ‘The A-Team’ kan du tage med en gruppe tidligere specialstyrkesoldater på flugt fra den amerikanske hær. TV-serien er en vaskeægte action-klassiker og byder på en god blanding af både spænding, action og drama. I 'The A-Team' møder du fire soldater, der under Vietnamkrigen blev beordret til at udføre en hemmelig mission. Men da missionen går galt, bliver de fejlagtigt anklaget for en forbrydelse, de ikke har begået. Soldaterne blev dømt til at afsone i et militærfængsel, men nu er de draget på flugt. I stedet for at gemme sig beslutter de at bruge deres færdigheder til at hjælpe alle dem, der ikke kan hjælpe sig selv. Du kan eksempelvis se med, når teamet gør udstyret klar og samler byens borgere for at redde en kidnappet reporter. A-Teamet hjælper også en sherif i en lille by med at afværge en motorcykelbande, og hjælpen er også på vej til chikanerede butiksejere i New York. I ‘The A-Team’ er du garanteret masser af action og spændende missioner. Gør dig klar i sofaen, og stream serien med adgang til SkyShowtime. Prøv TV 2 Play.
‘The A-Team’ var et kæmpe 80’er-hit
'The A-Team' ramte skærmen i 1983, og serien blev hurtigt en af 80’ernes mest populære serier. Serien blev kendt for sin unikke blanding af action, humor og drama, og det var den perfekte cocktail til at fange publikums opmærksomhed. Serien var banebrydende på mange måder. Den var en af de første til at kombinere action og humor på en måde, der virkelig fungerede. Den introducerede også en række ikoniske karakterer, der stadig huskes i dag – lige fra den cigarrygende leder Hannibal til den sindsforvirrede men geniale pilot Murdock. 'The A-Team' blev så populær, at serien ikke kun blev et hit i USA, men også i mange andre lande rundt om i verden. Den blev et symbol på 80'erne, og selv i dag er serien stadig et elsket stykke TV-historie. Så hvis du er klar til en tur ned ad memory lane, eller hvis du bare er i humør til noget god, gammeldags action, så er 'The A-Team' lige en serie for dig.
Stream ‘The A-Team’ med adgang til SkyShowtime
Hvis du er fan af 'The A-Team' og vil se alle de spændende episoder, kan du gøre det med adgang til SkyShowtime på TV 2 Play. Og med SkyShowtime får du ikke kun adgang til at streame 'A-Team'. Det åbner nemlig en hel verden af underholdningsmuligheder. SkyShowtime tilbyder et stort udvalg af eksklusive serier, blockbusterfilm og underholdning til børn. Du kan eksempelvis dykke ned i amerikanske topserier eller nyde en god filmklassiker. For de yngste i familien er der timevis af sjov med børnenes favoritter fra Dreamworks og Nickelodeon. Hvis du vil tilbringe en aften med 'The A-Team' eller udforske et stort udvalg af andet indhold, er TV 2 Play stedet for dig. Det er nemt at komme i gang, og du kan streame, lige når det passer dig.
Om

The A-team

Fire tidligere specialstyrkesoldater bekæmper korruption med deres unikke færdigheder. Selv er de eftersøgt af militærpolitiet. De kalder sig The A-team og vil tackle ethvert job...for en pris. I kølvandet efterlader de et spor af eksplosioner.