Sommerdahl
Krimi & Spænding
5 sæsoner
Sommeren er evig i den danske krimiserie, hvor vi følger chefefterforsker Dan Sommerdahl og resten af drabsafdelingen hos Helsingør Politi, når nye mordsager skal opklares.
Detaljer
Sommerdahl: Chefefterforskeren hos Helsingør Politi
Følg Peter Mygind som chefefterforskeren, Dan Sommerdahl, i den populære krimiserie ‘Sommerdahl’. Som seer vil du blive taget med på rejsen, når Dan og resten af den lokale drabsafdeling hos Helsingør Politi skal finde gerningsmænd og opklare mord i lokalområdet. Sommeren er evig i den danske krimiserie, og det er mordsagerne også i den travle efterforskningsafdeling. Men krimiserien byder ikke udelukkende på nye mordsager, sporefterforskninger og anholdelser. Faktisk rummer ‘Sommerdahl’-serien også en hel del drama, intriger og kærlighed, og seriens personlige omdrejningspunkt er trekantsdramaet mellem Dan Sommerdahl, ekskonen Marianne og politikollegaen Flemming, der henholdsvis spilles af Laura Drasbæk og André Babikian. I serien kan du også møde roller spillet af blandt andet velkendte Peter Gantzler og Lotte Andersen. Stream alle sæsoner af ‘Sommerdahl’ her. På TV 2 Play er du garanteret live-TV, når det passer dig - vælg din pakke.
Opklar mord med ‘Sommerdahl’ og flere krimier
Den danske krimiserie ‘Sommerdahl’ er blevet et stort hit hos mange danskere allerede fra første sæson, idet serien nemlig formår at kombinere spændende mordsagsefterforskning med dansk sommeridyl, drama og kærlighed. Og hvilken serie-elsker kan ikke lide det? Udover at være populær i de danske stuer har krimiserien faktisk også vundet indpas i øvrige lande, og serien er sidenhen solgt til blandt andet Norge, Tyskland og USA. Udvalget af krimiserier og dramaserier er stort hos TV 2 Play, så gå på opdagelse i de mange serier, og find din favorit. Husk, du kan streame på lige præcis den enhed, du vil.
Om

Sommerdahl

Sommeren er evig i den danske krimiserie, hvor vi følger chefefterforsker Dan Sommerdahl og resten af drabsafdelingen hos Helsingør Politi, når nye mordsager skal opklares.