Mit Danmark

Livsstil
1 sæson
Efter 35 år på de store oceaner vender Nordkaperen hjem til de danske farvande. I otte programmer vil Troels Kløvedal sejle rundt til sine yndlingssteder i Danmark og møde danskere med noget på hjerte, og det bliver en tur gennem det skønneste sommerlandskab.
Detaljer
Mød Troels Kløvedals yndlingssteder i ‘Mit Danmark’
‘Mit Danmark’ er en unik programrække, der giver dig mulighed for at opleve Danmarks skønne sommerlandskab gennem øjnene på den erfarne eventyrer og sejler Troels Kløvedal. Efter hele 35 år på de store oceaner vender Kløvedal endelig hjem til de danske farvande med Nordkaperen. I de otte programmer tager Kløvedal dig med på en uforglemmelig sejltur rundt til alle sine personlige yndlingssteder i Danmark. Med en dyb kærlighed til sit hjemland og en uudslukkelig nysgerrighed besøger Kløvedal alt fra små idylliske kystbyer til historiske seværdigheder. Undervejs deler han sin passion for sejlads og eventyr og møder også danskere med noget på hjerte. Et af de steder, som Kløvedal besøger i ‘Mit Danmark’, er Astrup Vig, hvor han opankrer ud for det kendte digterhjem "Jenle". Her får seerne indblik i historien om en af Danmarks mest elskede digtere. Kløvedal lægger også vejen forbi Nykøbing Mors, hvor han ankommer i tåge til den lokale skaldyrsfestival. Et andet højdepunkt i programmet er, når Kløvedal og Nordkaperen får Kronprinsen med til søs til Guldborgsund. Her får de sammen mulighed for at se et nyligt fundet vrag fra 1700-tallet. Desuden bliver Kløvedal og Nordkaperen øjenvidner til det imponerende syn af "Fyn Rundt", hvor alle Danmarks smukkeste træskibe samles. ‘Mit Danmark’ er et fascinerende program, der byder på en blanding af eventyr, historie og kærlighed til Danmark. Og så er det en helt unik chance for at opleve landet fra en ny vinkel - nemlig vandet - og ikke mindst få et indblik i Kløvedals mange personlige yndlingssteder.
Se mange flere programmer om skønne Danmark på TV 2 Play
På TV 2 Play får du adgang til et væld af programmer, der sætter fokus på dejlige Danmark, og ‘Mit Danmark’ er blot ét af de mange, der hylder Danmarks skønhed og mangfoldighed. Med en TV 2 Play-pakke kan du dykke ned i en række andre programmer, der viser alt det bedste, Danmark har at byde på. Du kan for eksempel fortsætte livet til søs og tage med Beha-familien på deres sejltur rundt i de danske farvande i ‘Kurs mod danske kyster’. Her får du indblik i familiens eventyrlyst og passion for sejlads, mens de udforsker Danmarks lange kyststrækninger og besøger forskellige perler i det danske landskab. Du kan også streame ‘Danmarks dejligste badehoteller’, som giver dig mulighed for at opleve charmen og historien bag nogle af landets mest idylliske badehoteller. Hvert enkelt hotel gemmer på sin helt egen unikke historie, og du får et unikt indblik i, hvordan det er at drive et badehotel i det danske sommerland. 'Sæt pris på Danmark' er et andet program, der tager dig med på en rejse rundt i landet, hvor to kendte danskere i hver episode gætter priser på oplevelser i det danske land. Så hvad venter du på? Stream ‘Mit Danmark’ og en række andre programmer på TV 2 Play, og oplev alt det skønne, Danmark har at byde på.
Om

Mit Danmark

Efter 35 år på de store oceaner vender Nordkaperen hjem til de danske farvande. I otte programmer vil Troels Kløvedal sejle rundt til sine yndlingssteder i Danmark og møde danskere med noget på hjerte, og det bliver en tur gennem det skønneste sommerlandskab.