Fotovognen

Livsstil
2 sæsoner
Alt kan ske, når Vibeke og Anders fra Fotovognen kører ud i de små byer. Intet er planlagt på forhånd, og det umage par beviser, at alle har en historie.
Detaljer
Kom med Vibeke og Anders på tur i ‘Fotovognen’
Har du set ‘Fotovognen’? I TV-programmet sætter Anders og Vibeke sig bag rattet i vognen og kører ud i det danske land. Og det er med en åben indstilling og nysgerrighed på, hvad dagen vil bringe. Intet er planlagt på forhånd, og det er netop dét, der gør ‘Fotovognen’ til et interessant program at følge med i. For hvem møder Anders og Vibeke på deres vej? I ‘Fotovognen’ kører Anders og Vibeke rundt på de danske veje og besøger landets små byer. Her møder de som regel en lokal eller to, og det giver anledning til en snak om livet og hverdagen. Tag med Anders og Vibeke på tur i ‘Fotovognen’, og find ud af, hvilke historier der gemmer sig rundt omkring i de små landsbyer. Alt du skal bruge er en TV 2 Play-pakke.
I ‘Fotovognen’ har alt en historie
Når Anders og Vibeke sætter sig ind bag rattet i ‘Fotovognen’, så er ingen dag den samme. Og i alle byer, som makkerparret kommer forbi, støder de på nye historier. Som da de mødte Joakim, der stolt fortalte, at han både er til kvinder og mænd. Eller da de besøgte en landsby med kun én forretning – nemlig en sexshop. Når ‘Fotovognen’ kører afsted, er der altid plads til et godt grin. En vindblæst postkasse, kaffe, der flyver ud af vinduet i modvind, og unge mennesker, der ikke tror på Anders' scoretricks, er bare nogle af de mange sjove øjeblikke, der gør hver tur i 'Fotovognen' helt speciel. Anders og Vibeke formår altid at finde en vej – og ikke mindst en historie. ‘Fotovognen’ tager dig altså med på en spændende tur ind i de mange forskellige liv og historier, der findes rundt omkring i Danmark.
Se ‘Fotovognen’ og mange flere livsstilsprogrammer på TV 2 Play
På TV 2 Play finder du et hav af livsstilsprogrammer, og der er programmer for enhver smag – uanset om du er til humor, kultur, boligrenovering eller noget helt fjerde. Hvis du har set ‘Fotovognen’ og gerne vil med på endnu flere eventyr, kan du se 'Sæt pris på Danmark', 'Helt sort' eller 'To ens - med Ingemann'. Programmerne er vidt forskellige, men fællesnævneren for dem alle er, at du kommer med rundt i det danske land. TV 2 Play er tilgængelig, når du vil, og hvor du vil. Du kan streame dine yndlingsprogrammer på alle dine enheder – uanset om du er hjemme i stuen eller på farten. Så tag med 'Fotovognen' og de mange andre programmer på eventyr rundt i Danmark – direkte fra din mobil, tablet, computer eller dit TV.
Om

Fotovognen

Alt kan ske, når Vibeke og Anders fra Fotovognen kører ud i de små byer. Intet er planlagt på forhånd, og det umage par beviser, at alle har en historie.