Dybvaaaaad

Comedy
11 sæsoner
Se med når Tobias Dybvad kærligt og ærligt deler ud af parodier, sketches og satire om tv-koncepter, tv-tilrettelæggere og tv-personligheder.
Detaljer
Få dit realitycheck af Tobias Dybvad i ‘Dybvaaaaad’
Hvis du er fan af dansk comedy, så kender du med garanti ‘Dybvaaaaad’. Og hvis ikke du gør, så er det på tide, at du starter med at streame, for programmet kan helt sikkert få dig til at grine. Showets vært, den charmerende og skarpe Tobias Dybvad, er kendt for sin evne til at tage pulsen på den danske realityscene og servere den i en humoristisk indpakning. Med en kærlig og ærlig tilgang deler han ud af både parodier, sketches og satire, der tager udgangspunkt i aktuelle TV-koncepter og realitystjerner. Programmet er kendt for sin evne til at sætte fingeren på nogle af de mange absurditeter, fadæser og tåbeligheder, der præger vores TV-skærme. Det er i dén grad underholdende, og 'Dybvaaaaad' er blevet et stort seerhit – både på livescenen og skærmen. Prøv TV 2 Play allerede i dag, og kom i gang med at streame programmet med Tobias Dybvad i spidsen.
Kast dig over et hav af sæsoner af ‘Dybvaaaaad’
På TV 2 Play finder du et skatkammer af 'Dybvaaaaad'-sæsoner. I 'Dybvaaaaad' tager Tobias Dybvad dig med på en humoristisk rejse gennem ugens TV-programmer – som eksempelvis ‘Landmand søger kærlighed’ og mange flere. Han finkæmmer de danske TV-kanaler for at finde de største tåbeligheder og sjoveste klip. Med et skarpt blik for detaljer og en unik evne til at vende selv det mest seriøse indhold til noget humoristisk, leverer Dybvad en underholdningspakke, der er ret svær at modstå. Programmet er kendt for sjove analyser og satiriske kommentarer til alt, hvad der ruller over din TV-skærm. Så hvad venter du på? Kast dig over de mange sæsoner af 'Dybvaaaaad' på TV 2 Play. Her er du sikret mange timers underholdning.
Vil du gerne se lidt mere til Tobias Dybvad?
Hvis du er blevet bidt af den humor, som Tobias Dybvad spreder med sit skarpe og charmerende væsen, så er der gode nyheder til dig. På TV 2 Play kan du nemlig få meget mere Dybvad for pengene. Udover det populære comedy-show 'Dybvaaaaad' byder TV 2 Play også på en række andre shows og programmer, hvor Dybvad står i spidsen. Du kan eksempelvis kaste dig over: ‘Levemand’ ‘Er det ikke dig fra Dybvad?’ ‘Fasser Partner’ ‘Sjov mand, klam personlighed’ ‘Verdensmænd’ Hvis du er vild med 'Dybvaaaaad', vil du helt sikkert også elske de andre programmer, hvor Dybvad folder sig ud med sin skarpe humor og sit skæve blik på virkeligheden.
Om

Dybvaaaaad

Se med når Tobias Dybvad kærligt og ærligt deler ud af parodier, sketches og satire om tv-koncepter, tv-tilrettelæggere og tv-personligheder.