Jonatan Spangs Danmark

Comedy
Jonatan Spang retter blikket mod samfundet og dets tørre krinkelkroge og konfronterer de mest indgroede sandheder, ritualer og automatmeninger.
Detaljer
'Jonatan Spangs Danmark’: Knivskarp politisk satire
Hvis du går op i comedy, så ved du sikkert også godt, at Jonatan Spang er et etableret navn på den danske comedyscene. Han har lavet utallige comedyshows, og i den senere tid har han formået at kombinere humor med skarp samfundskritik. Og showet 'Jonatan Spangs Danmark’ er ingen undtagelse. Her tager den velrenommerede komiker også publikum med på en rejse, der er både underholdende og tankevækkende på én og samme tid. I showet kommer Jonatan Spang omkring samfundets mange kringelkroge. Han stiller et skarpt blik på alle de ting, vi har tilfælles. Og på samme tid udfordrer han også vores indgroede sandheder og ritualer, mens han trækker det absurde frem i alt det, som vi i Danmark normalt ikke synes er særligt sjovt. Måske kan showet være med til at udfordre din tankegang – hvem ved? Jonatan Spang har en comedykarriere, der strækker sig over flere årtier, og han har skabt en helt unik evne til at få publikum til både at reflektere og grine – alt sammen i løbet af samme show. Det er netop det, der gør 'Jonatan Spangs Danmark' til knivskarp politisk satire. Trænger du til et comedyshow, der kan få dig til at tænke lidt ud af boksen, og måske udfordre nogle af dine tankegange? Selvfølgelig med et smil på læben og et hav af grin. Så skal du se showet af Jonatan Spang. Det kan du gøre med en valgfri TV 2 Play-pakke. Prøv TV 2 Play her.
Kan du heller ikke få nok af Jonatan Spang?
Hvis du også er stor fan af Jonatan Spang og hans helt unikke måde at gribe samfundskritik an på med et stort strejf af humor, så er der heldigvis mange flere shows med komikeren, som du kan kaste dig over. Eksempelvis: ‘Jonatan Spang - Damer’ 'Jonatan Spang - Typisk’ 'Jonatan Spang - Spark i løgsuppen’ 'Jonatan Spangs bryllup’ 'Jonatan Spang Familie’ Hvert show byder på en ny, sjov vinkel på en lang række observationer og absurditeter, og showene giver dig rig mulighed for at grine.
TV 2 Play åbner for en verden af comedyshows
Med adgang til TV 2 Play får du adgang til et stort udvalg af comedyshows, som du kan streame, lige når og hvor det passer dig. Mangler du et godt grin en lørdag aften foran fjernsynet, eller har du brug for sjov underholdning, når du sidder i offentlig transport? Du bestemmer helt selv, hvornår du trykker play. Udover 'Jonatan Spangs Danmark’, så kan du også dykke ned i shows som ‘Turen går til Nikolaj Stokholm’, ‘Thomas Warberg - Et storslået menneske’, ‘Ruben Søltoft - Ting fra min mund’ og mange flere sjove comedyshows. Med TV 2 Play er du aldrig langt fra et godt grin – lige når det passer dig.
Om

Jonatan Spangs Danmark

Jonatan Spang retter blikket mod samfundet og dets tørre krinkelkroge og konfronterer de mest indgroede sandheder, ritualer og automatmeninger.