Californication
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Komedie
7 sæsoner

Hank Moody er forfatter og L.A.s mest charmerende skørtejæger, men det er svært for ham at holde sin sti ren.
Detaljer
Tag med til solskinsstaten i ‘Californication’
I komedieserien ‘Californication’ bliver du taget med på en rejse til solskinsstaten Californien, hvor du møder Hank Moody (David Duchovny). Hank har tidligere haft stor succes som forfatter i New York, men han er nu ramt af en skriveblokade, der har sendt ham på afveje i de solbeskinnede gader i Los Angeles. 'Californication' er en humoristisk og dramatisk serie, der skildrer Hanks kamp med at finde fodfæste i livet. Han forsøger at navigere i et liv præget af alkohol, stoffer og konstante fristelser, der sætter hans forhold til kæresten Karen (Natascha McElhone) og datteren Becca (Madeleine Martin) på prøve. Hank er tiltrukket af det vilde rockstjerneliv, og det er netop sex, drugs og rock’n’roll, der er seriens gennemgående temaer.
Se eller gense alle sæsoner af ‘Californication’
‘Californication’, der er skabt af Tom Kapinos, har formået at holde seerne fanget igennem hele syv spændende sæsoner. Den første sæson blev sendt tilbage i 2007, og den sidste blev vist i 2014. Gennem de syv sæsoner har serien konstant formået at overraske og underholde med skarp humor, dramatiske plot twists og uforbeholdne skildringer af Hanks liv i Los Angeles. Serien har faktisk også vundet flere priser – både en Emmy og en Golden Globe. Desuden har serien også modtaget flere nomineringer for det unikke manuskript og de stærke skuespillerpræstationer. På TV 2 Play kan du dykke ned i alle syv sæsoner af 'Californication', og du kan streame dem lige præcis, når og hvor det passer dig. Uanset om du er helt ny seer eller bare ønsker at gense klassikeren, så er ‘Californication’ et absolut must-see. Vær dog opmærksom på, at serien kræver tilkøb af SkyShowtime.
Stream ‘Californication’ og andre serier på TV 2 Play
Med en TV 2 Play-pakke har du fri adgang til at streame ‘Californication’ og en lang række andre populære serier – lige når og hvor det passer dig. Du kan dykke ned i Hank Moodys vilde liv i solskinsstaten, men du kan også nyde andre populære serier som ‘Langt fra Las Vegas’, ‘Minkavlerne’, ‘Vikings’ og ‘Sommerdahl’. Uanset om du er til drama, komedie, krimi eller noget helt fjerde, så har TV 2 Play noget for enhver smag. Og det bedste af det hele er, at du kan streame på alle dine enheder. Du kan endda tage dit abonnement med dig i hele EU, så du ikke behøver at gå glip af et eneste afsnit. Med TV 2 Play har du altid uendelig underholdning lige ved hånden.
Om

Californication

Hank Moody er forfatter og L.A.s mest charmerende skørtejæger, men det er svært for ham at holde sin sti ren.