Broadchurch
Krimi & Spænding
3 sæsoner
Prisbelønnet krimidramaserie fortæller historien om, hvordan mordet på en 11-årig dreng skaber efterdønninger i et lille, idyllisk britisk kystsamfund.
Detaljer
Se alle 3 sæsoner af den prisbelønnede serie 'Broadchurch'
'Broadchurch' er en britisk krimiserie, der bidrager med masser af spænding gennem alle tre sæsoner. Og de er heldigvis alle sammen tilgængelige på TV 2 Play. I den første sæson kommer du med til den idylliske by Broadchurch. Her ændrer livet sig ret så drastisk, da den 11-årige Danny Latimer bliver fundet død. Gennem sæsonen kan du følge med i familiens sorg, byens mistænksomhed og den intense medieopmærksomhed. I den anden sæson af Broadchurch fortsætter serien med at udfolde mysteriet om Dannys mord. Men du bliver også introduceret for en sag fra fortiden. Måske er de to historier flettet sammen? Den tredje og sidste sæson skifter fokus til en ny forbrydelse – voldtægten af en lokal kvinde til en fødselsdagsfest. Du ser samtidig, hvordan Latimer-familien fortsat kæmper for at komme videre efter Dannys tragiske død. 'Broadchurch' er en serie, der er kendt for sin dygtige skildring af komplekse karakterer og indviklede mysterier. Med sit fokus på store forbrydelser og menneskelige dramaer har 'Broadchurch' formået at skabe en serie, der er både hjerteskærende og nervepirrende. Og du kan nu se eller gense alle tre sæsoner af denne prisbelønnede serie på TV 2 Play.
Vidste du det om ‘Broadchurch’?
Vidste du, at skaberen bag ‘Broadchurch’ var fast besluttet på at bevare mysteriet om, hvem morderen var i alle tre sæsoner? Det var både en måde at fastholde seerne på, men det var også en metode til at forbedre skuespillet. For at sikre hemmeligholdelsen blev der brugt forskellige metoder. Alle skuespillere blev bedt om at underskrive dokumenter, hvor de gav tilsagn om ikke at afsløre nogle detaljer. Hemmeligholdelsen blev også understøttet af måden, som manuskripterne blev skrevet på. Skuespillerne modtog nemlig kun dele af manuskriptet for at sikre, at de ikke vidste, hvor plottet var på vej hen.
Mød skuespillerne i ‘Broadchurch’
'Broadchurch'-serien er især kendt for sin dygtige skildring af en række komplekse karakterer. Serien er båret af to hovedrolleindehavere, David Tennant og Olivia Colman, der spiller henholdsvis detektiverne Alec Hardy og Ellie Miller. David Tennant leverer en intens præstation som den hårdnakkede og hemmelighedsfulde Alec Hardy. Hans karakter er kendt for sin beslutsomhed i jagten på sandheden og hans evne til at håndtere de mest komplicerede mysterier. Olivia Colman spiller Ellie Miller, som er en lokal politibetjent, der kæmper med at balancere sit professionelle og personlige liv – især efter mordet på Danny Latimer. Colman har fået stor anerkendelse for sin rå og ægte præstation i 'Broadchurch', hvor hendes karakter kommer igennem hele følelsesregisteret. Udover de to hovedrolleindehavere møder du også skuespillere som Jodie Whittaker, Andrew Buchan, Carolyn Pickles, Arthur Darvill og Charlotte Beaumont.
Stream ‘Broadchurch’ og meget mere med adgang til BritBox
Med en TV 2 Play-pakke kan du streame ‘Broadchurch’, når det passer dig. Men det er heldigvis langt fra det eneste, du får adgang til. Med enten Favorit- eller Favorit + Sport-pakken får du nemlig adgang til et stort udvalg af film og serier fra BritBox inkluderet i dit abonnement. BritBox er kendt for sine britiske drama- og krimiserier. Her finder du både helt nye serier og elskede klassikere. Hvad er du mest til? Udforsk BritBox her.
Om

Broadchurch

Prisbelønnet krimidramaserie fortæller historien om, hvordan mordet på en 11-årig dreng skaber efterdønninger i et lille, idyllisk britisk kystsamfund.