Yellowjackets
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Drama
2 sæsoner

Et meget talentfuldt gymnasiefodboldhold udvikler sig til brutale klaner efter et flystyrt langt ude i den fjerntliggende, nordlige vildmark. 25 år senere opdager de, at det, der begyndte i ødemarken, langt fra er slut.
Detaljer
Stream Yellowjackets med adgang til SkyShowtime
Med adgang til SkyShowtime kan du streame den populære serie 'Yellowjackets' direkte på TV 2 Play. Med tilføjelsen får du adgang til et væld af indhold. SkyShowtime er nemlig din billet til en verden af underholdning. Her kan du dykke ned i et stort udvalg af eksklusive serier, blockbusterfilm og underholdning til børnene. Du får også adgang til helt nyt indhold, som du ikke kan se andre steder. Blandt de mange serier finder du flere amerikanske topserier, som du kan se eller gense, når det passer dig. Er du mere til film? Så byder SkyShowtime også på et stort udvalg af både filmklassikere og blockbustere. For børnene er der også timevis af sjov med favoritter fra Dreamworks og Nickelodeon. Med SkyShowtime er der altså underholdning for hele familien.
‘Yellowjackets’: Serien om flystyrtet i ødemarken
Dramaserien ‘Yellowjackets’ begynder med et flystyrt dybt inde i den canadiske vildmark. Serien følger et kvindeligt high school-fodboldhold, også kendt som 'Yellowjackets', der er på vej til deres mesterskab, da deres fly styrter ned i ødemarken. Efter styrtet udvikler de talentfulde, unge kvinder sig til brutale klaner, der kæmper for at overleve i det barske og isolerede landskab. På samme tid forsøger de at holde sammen og bevare deres menneskelighed. 25 år senere opdager de overlevende, at det, der begyndte ude i ødemarken, langt fra er slut. De er nemlig stadig mærket af deres fortid, og de hemmeligheder, de har holdt skjult, begynder at komme op til overfladen. ‘Yellowjackets’ skifter mellem fortid og nutid, og det er med til at give dig indblik i karakterernes udvikling og de traumer, de har oplevet. Vælg din TV 2 Play-pakke her, og kom i gang med at streame – lige når det passer dig.
Stream alle sæsoner af ‘Yellowjackets’, når du vil
Med TV 2 Play får du adgang til at streame alle sæsoner af den dramatiske serie 'Yellowjackets', lige når det passer dig. Det betyder, at uanset om du er hjemme, på farten eller holder ferie, kan du sætte 'Yellowjackets' på. TV 2 Play giver dig også friheden til at streame ‘Yellowjackets’ på alle dine enheder. Om du foretrækker at se serien på din smartphone, tablet, computer eller i dit fjernsyn, er helt op til dig. Du kan endda skifte mellem enhederne, hvis det passer dig bedst. Det er nemt og bekvemt, og det sikrer, at du altid har adgang til dine yndlingsserier, uanset hvor du befinder dig. Og med TV 2 Play har du også muligheden for at se hele serien i dit eget tempo. Du bestemmer selv, hvornår du vil starte på næste afsnit, og du kan se så mange afsnit, du vil, i træk – hvis du altså også har svært ved at slippe ‘Yellowjackets’ igen.
Om

Yellowjackets

Et meget talentfuldt gymnasiefodboldhold udvikler sig til brutale klaner efter et flystyrt langt ude i den fjerntliggende, nordlige vildmark. 25 år senere opdager de, at det, der begyndte i ødemarken, langt fra er slut.