SvampeBob Firkant
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Børn
8 sæsoner
SvampeBob bor på havets dyb i undervandsbyen Bikini Bunden. Sammen med sin kammerat, den lyserøde søstjerne Patrick, kommer han ud på de skøreste eventyr.
Detaljer
Mød Svampebob Firkant, Patrick Søstjerne og de andre havdyr
På bunden af Atlanterhavet ligger byen Bikinibunden. Her bor Svampebob Firkant, hvis evige optimisme og gode humør altid lyser op på havets bund. Ved sin side har han sin bedste ven Patrick Søstjerne, der med en forbløffende mangel på almindelig sund fornuft altid er klar på sjov og ballade. Blæksprutten Blækvard, deres tålmodighedsprøvende nabo, drømmer ikke om andet end ro og fred. Men han ender alligevel ofte som ufrivillig deltager i duoens utallige eskapader. Sandy Kind, der er et modigt egern fra Texas, bor også i Bikinibunden. Hun tager forskning til helt nye højder i sin undervandskuppel, men hun finder også tid til at være en del af vennekredsen.
Kom med Svampebob Firkant på eventyr i Bikinibunden
Hver dag starter et nyt eventyr. Og mange af dem starter på Den Knasende Krabbe, hvor Svampebob Firkant flipper byens mest eftertragtede burgere. Svampebob Firkant og Patrick finder altid på nye, skøre påfund. Svampebob Firkant og vennernes eventyr bringer dem ofte i problemer, men deres optimisme og venskab hjælper dem altid igennem dagens udfordringer – for eksempel når de skal på jagt efter en gammel, sunket piratskat. Deres rejse fører dem gennem mystiske havgrotter og forbi sultne havmonstre. Sammen bruger de deres snilde og urokkelige venskab til at navigere gennem de utallige udfordringer, eventyrene byder på. Oplev Bikinibundens magiske verden og dens farverige karakterer, mens du lærer om vigtigheden af at hjælpe hinanden, og hvordan man altid kan finde en vej ud af selv de skøreste situationer. Med SkyShowtime kan du hver dag følge med i livet i Bikinibunden hos Svampebob og vennerne.
Vild med ‘Svampebob Firkant’? Se masser af børneunderholdning på TV 2 Play
Er du vild med ‘Svampebob Firkant’? På TV 2 Play kan du udvide underholdningsuniverset for de mindste ved at tilkøbe SkyShowtime til din TV 2 Play-pakke. Her finder du nemlig et bredt udvalg af børnefavoritter. Der er både splinternyt indhold, som bare venter på din opdagelse, og programmer, der har været populære gennem flere generationer. Se nærmere på de forskellige TV 2 Play-pakker, og vælg den, der opfylder dine behov.
Om

SvampeBob Firkant

SvampeBob bor på havets dyb i undervandsbyen Bikini Bunden. Sammen med sin kammerat, den lyserøde søstjerne Patrick, kommer han ud på de skøreste eventyr.