Rasmus Klump

Børn
3 sæsoner
Rasmus Klump er en glad og energisk lille bjørn, der sammen med sine venner Pingo, Pelle og Skæg rejser verden rundt og møder nye venner. Sammen løser de alle problemer, der opstår, når de sejler verden rundt på det gode skib Mary.
Detaljer
Eventyr venter derude!
Med sine røde smækbukser og blå hat er Rasmus Klump klar til nye eventyr. Med sig på rejsen har han blandt andet pingvinen Pingo, som er verdens bedste styrmand, sælen Skæg, som er en garvet sømand, pelikanen Pelle, der altid har mange nyttige ting i næbposen, og mange andre herlige figurer. Og du får lov til at møde dem alle sammen. Når Rasmus Klump og hans venner tager ud på eventyr på skibet Mary, oplever de altid nye og spændende udfordringer. Under deres rejser møder de også mange sjove og farverige karakterer, herunder elefanter, kænguruer, hvaler og andre sjove dyr. Tag med på rejsen, og se ‘Rasmus Klump’ på TV 2 Play.
Rasmus Klump: En pandekage-glad bjørn for hele familien
Historien om Rasmus Klump begyndte i 1951, da Vilhelm Hansen skabte den lille, glade bjørnefigur til Berlingske Aftenavis. Rasmus Klump og hans venner blev hurtigt populære blandt både børn og voksne, og der begyndte at udkomme bøger og tegneserier om deres spændende eventyr - som altid involverer pandekager serveret af mor Mary. Rasmus Klump er kendt for sine gode værdier og sit positive budskab, der fokuserer på samarbejde, venskab og respekt for naturen. Figurerne i historierne er skildret med masser af humor og varme, og historierne appellerer til både børn og voksne. Du kan hurtigt og nemt streame ‘Rasmus Klump’ fra TV 2 Play på din telefon, tablet eller TV og nyde de sjove og lærerige eventyr sammen med dine børn eller børnebørn.
Kan du ikke få nok af eventyr og ‘Rasmus Klump’?
Når du er færdig med at rejse rundt med Rasmus Klump og alle hans venner, kan du udforske vores børne-kategori for flere vilde eventyr. Se blandt andet med i ‘Barbapapa’, når de søde forældre, Barbapapa og Barbamama, tager på eventyr med deres syv livlige børn. Der er også fuld fart på i ‘Gurli Gris’, som følger en sød gris, der hver dag er fuld af overraskelser og elsker at klæde sig ud, lege og plaske i mudder. På TV 2 Play kan du se dette og meget mere. Der er altid et hav af sjove og spændende programmer at vælge imellem - for både voksne og børn. Du kan blandt andet se alt fra de nyeste tv-serier til klassiske film og god underholdning. Der er noget for enhver smag og alle aldre. Og du kan se det, lige når det passer dig: dag og nat, ude som hjemme. Prøv TV 2 Play her, og få mulighed for at vælge den helt perfekte pakkeløsning til dig.
Om

Rasmus Klump

Rasmus Klump er en glad og energisk lille bjørn, der sammen med sine venner Pingo, Pelle og Skæg rejser verden rundt og møder nye venner. Sammen løser de alle problemer, der opstår, når de sejler verden rundt på det gode skib Mary.