NFL

Amerikansk fodbold

Se alle de vildeste højdepunkter fra den seneste runde i NFL.
Detaljer
TV 2 Play gør det muligt at se NFL på dansk TV
Er du fan af NFL, og kan du slet ikke få nok af spændingen ved at se de største NFL-hold brage sammen? Kan vanvittige touchdowns, suveræne field goals og hæsblæsende tacklinger få dig til at sidde uroligt i sofaen? Med TV 2 Play har du mulighed for at se NFL på dansk TV. Her finder du og andre danske seere af den hæsblæsende sport nemlig masser af amerikansk fodbold lige ved hånden. Er du klar til at råbe 'Ready, Set, Hut’? Så sæt dig godt til rette i sofaen, og gør dig klar til at blive blæst bagover med det bedste fra NFL – på dansk TV. Vær dog opmærksom på, at NFL kræver Favorit + Sport.
Følg med i alle højdepunkterne fra NFL på dansk TV
Kan du heller ikke få nok af at se eller gense højdepunkterne fra de forskellige NFL-runder? Så er TV 2 Play stedet for dig. Med en TV 2 Play-pakke får danske NFL-fans nemlig adgang til højdepunkterne fra alle kampe. Det betyder, at du kan følge med i, hvordan det går dine yndlingshold, lige når du vil. Hvilket hold er du fan af? Højdepunkterne giver dig mulighed for at genopleve alle de nervepirrende øjeblikke, de mest fantastiske tacklinger og de mest imponerende touchdowns. Du har også mulighed for let og hurtigt at få et overblik over kampens forløb. Det er ret smart, hvis du ikke har mulighed for at se kampene live og helst ikke vil gå glip af et eneste touchdown. Prøv TV 2 Play her, og kom i gang med at se NFL-højdepunkterne på dansk TV i dag.
Få adgang til meget mere NFL på dansk TV
Med TV 2 Play er det let at se NFL på dansk TV. Med Favorit + Sport får du nemlig adgang til et helt NFL-univers. Her kan du, udover de spændende højdepunkter fra de seneste NFL-kampe, også se live-kampe. Og du kan selvfølgelig også se Super Bowl, når det er den tid på året. Holder du med Miami Dolphins, Detroit Lions, Los Angeles Rams eller et helt fjerde hold? Med TV 2 Play har du også mulighed for at dykke ned i dokumentarer om nogle af de største NFL-stjerner. Du kan blandt andet komme tættere på stjernerne fra New York Jets, og du kan også lære Quinnen Williams eller Q-Ball bedre at kende. Med TV 2 Play kan du altså få stillet din NFL-sult – uanset om du er mest til intense live-kampe, overskuelige højdepunkter eller dybdegående dokumentarer. TV 2 Play er din adgang til NFL på dansk TV. Se NFL på TV 2 Play her.
Om

NFL

'Ready, Set, Hut!’ - følg med i NFL på TV 2 Play. Oplev masser af crazy tackles, vanvittige touchdowns og suveræne field goals, når de store hold brager sammen.