Line of Duty
Krimi & Spænding
6 sæsoner
Mange gange prisbelønnet krimiserie der følger politienheden AC-12, der efterforsker korruption inden for den britiske politistyrke.
Detaljer
Stream den prisbelønnede krimiserie ‘Line of Duty’ her
Kan du heller ikke få nok af intense krimiserier – og slet ikke de britiske af slagsen? Så er ‘Line of Duty’ garanteret en serie for dig. Den byder på flere sæsoner, og du kan se dem alle på TV 2 Play – lige når det passer dig. Det står dig frit for, om du helst vil streame ‘Line of Duty’ på din computer, dit TV, din tablet eller din smartphone. Det bestemmer du helt selv. Måske passer det dig bedst at binge hele serien, hvis du tilbringer weekenden på sofaen? Det kan også være, at du har brug for underholdning, når du befinder dig i bussen eller står på løbebåndet i fitnesscentret. Du kan streame på alle dine enheder, når det passer dig. Heldigvis er det nemt at komme i gang med at streame ‘Line of Duty’. Alt det kræver er en Favorit eller Favorit + Sport-pakke, og så kan du trykke på play-knappen – på dine helt egne præmisser.
Kom med politienheden på arbejde i ‘Line of Duty’
I ‘Line of Duty’ kommer du med helt tæt på den britiske politienhed AC-12. Politienheden er sat i verden for at efterforske korruption indenfor politiets egne rækker. Her kommer du helt tæt på de intense og komplicerede sager, der udspiller sig. Gennem seriens sæsoner vil du opleve alt fra nervepirrende forhør, højspændte aktioner og intriger, der kan få selv den mest erfarne betjent til at miste fodfæstet. 'Line of Duty' dykker ned i, hvad der sker, når de personer, der er sat til at opretholde loven, selv bryder den. Det er en serie, der stiller skarpt på spørgsmålet om, hvad der sker, når de betroede bliver de mistænkte. Serien er kendt for sin intense stemning og mesterlige fortælling, så du er garanteret spænding fra start til slut. 'Line of Duty' har vundet en række priser og er blevet rost af publikum verden over. Måske ender det også med at blive en af dine seriefavoritter? Kom i gang med at streame serien allerede i dag på TV 2 Play.
Få adgang til BritBox og meget mere britisk krimi
Når du har set alle sæsoner af 'Line of Duty', kan du heldigvis glæde dig over, at TV 2 Play byder på endnu mere britisk krimi. Med en Favorit eller Favorit + Sport-pakke får du nemlig adgang til BritBox – en helt særlig samling af britiske film og serier. BritBox er kendt for at samle det bedste fra den britiske film- og serieverden, og her er krimigenren bestemt ikke en undtagelse. Du kan nemlig finde en lang række andre serier, der kan give dig din daglige dosis af britisk krimi, når du trænger til en pause fra hverdagens rutiner. Udover ‘Line of Duty’ kan du eksempelvis se den populære ‘Luther’ eller give ‘Crime’-serien et skud. Der venter dig et væld af seriefavoritter på TV 2 Play.
Om

Line of Duty

Mange gange prisbelønnet krimiserie der følger politienheden AC-12, der efterforsker korruption inden for den britiske politistyrke.