Jeanette Ottesen

Dokumentar
2 sæsoner
Jeanette Ottesen har et brændende ønske om at afslutte sin svømmekarriere på toppen til sit femte OL. I denne serie følger vi Danmarks mest vindende svømmer, som bliver udfordret af at få fysik, form og familieliv til at gå op i en højere enhed i jagten på drømmemålet.
Detaljer
Jeanette Ottesen forsøger at komme med til OL
I dokumentarserien på TV 2 Play får du et unikt indblik i Jeanette Ottesens utrættelige kamp for at gøre comeback på den internationale scene efter at have født sit første barn. Gennem to sæsoner følger du Jeanette Ottesen, som jonglerer med kravene fra familielivet og genopbygningen af sin fysiske form efter graviditeten. I sæson 1 befinder Jeanette Ottesen sig i en udfordrende tid. Støtten fra Dansk Svømmeunion er nemlig trukket tilbage, og Jeanette Ottesen må selv finde midlerne til at finansiere sin træning og konkurrencedeltagelse. I sæsonens fire afsnit bliver du taget med på en rejse fyldt med både sejre og nederlag, når Ottesen kæmper for at genvinde sin plads til OL i 2020. I sæson 2 finder du ud af, hvordan Jeanette Ottesens kamp ender. Når hun sit mål om at deltage i OL? Du kommer også tættere på Marco. Han er en helt særlig person i Jeanette Ottesens liv og karriere, for han er nemlig både hendes kæreste og træner.
Jeanette Ottesen: Den mest vindende danske svømmer nogensinde
Jeanette Ottesen står som en ikonisk figur inden for dansk svømning og har solidt cementeret sin plads i historiebøgerne som den mest vindende danske svømmer nogensinde. Siden hun som bare 16-årig deltog ved OL i 2004, har Jeanette Ottesen leveret enestående præstationer på den internationale scene. Med talrige mesterskabstitler og medaljer ved verdensmesterskaber, europamesterskaber og OL har Jeanette Ottesen demonstreret sit store talent og sin vedholdenhed. Hendes mange medaljer fra de største turneringer og hendes konsekvente præstationer har gjort hende til et ikon for dansk svømning. Og ikke mindst en inspirationskilde for kommende generationer. Gennem årene har Jeanette Ottesen vundet respekt og anerkendelse for hendes dedikation, professionalisme og viljestyrke. Men hendes triumfer har ikke kun været i vandet – også som en rollemodel og ambassadør for sporten. Følg med i dokumentarserien på TV 2 Play, og få et indblik i hverdagen for en topatlet. Vær opmærksom på, at dokumentarserien kræver Favorit + Sport-pakken.
Vild med Jeanette Ottesen? Mød en masse andre sportsfolk på TV 2 Play
Vil du se flere dokumentarer som den om Jeanette Ottesen? Du kan heldigvis finde masser af sport på TV 2 Play – både live-sport og store sportsdokumentarer. Du kan også møde menneskene bag præstationerne og få endnu større indsigt i livet som professionel atlet. Du kan blandt andet møde spillerne fra herrelandsholdet i ‘Landsholdslejren’. Her kan du høre Yussuf Poulsen, Kasper Dolberg, Jonas Wind og Rasmus Højlund fortælle om livet som professionel fodboldspiller i store klubber i udlandet og få et indblik i landsholdslejrens hverdag i Helsingør.
Om

Jeanette Ottesen

Jeanette Ottesen har et brændende ønske om at afslutte sin svømmekarriere på toppen til sit femte OL. I denne serie følger vi Danmarks mest vindende svømmer, som bliver udfordret af at få fysik, form og familieliv til at gå op i en højere enhed i jagten på drømmemålet.