Fargo
Krimi & Spænding
3 sæsoner
Prisbelønnet og stjernespækket krimidramaserie om bedrag, intriger og dystre mordmysterier.
Detaljer
Fargo
Med mørk humor, komplekse intriger og mindeværdige karakterer er den prisbelønnede og stjernespækkede ‘Fargo’ et must-see for enhver krimifan. Dyk ned i de fire sæsoner af krimiserien på TV 2 Play, og oplev samfund, hvor hverdagen er alt andet end almindelig. Følg med i mærkelige forbrydelser og mordmysterier i ‘Fargo’ I ‘Fargo’ er hverdagen langt fra almindelig, og du vil blive suget ind i en verden fyldt med mærkelige forbrydelser og mordmysterier. I krimiserien er intet nemlig, som det ser ud til at være. Serien er kendt for indviklede intriger, mørk humor og uforglemmelige miljøer. Den rummer i alt fire sæsoner, og hver sæson introducerer nye historier og personer, men alle er bundet sammen af én ting: Den grusomme kriminalitet, der ryster det ellers så rolige samfund. Med småkriminelle politibetjente, kyniske lejemordere og uskyldige borgere er ‘Fargo’ en serie, der konstant overrasker. Og hvad er bedre end selv at gætte med på de forskellige mordmysterier hjemme i stuen?
‘Fargo’ er både prisbelønnet og stjernespækket
‘Fargo’ er i dén grad en serie, der har formået at tiltrække både anerkendelse og stjerneglans. Serien har nemlig høstet et hav af store priser, og det vidner i sandhed om dens høje kvalitet og evne til at fange seernes opmærksomhed. Derudover byder serien på et imponerende stjernecast, der inkluderer navne som blandt andet: Billy Bob Thornton Allison Tolman Colin Hanks Martin Freeman Chris Rock Ewan McGregor Skuespillerne leverer præstationer, der er rost af anmelderne og får karaktererne til nærmest at springe ud af skærmen og ind i stuen hjemme hos dig. Lyder ‘Fargo’ som en krimiserie for dig? Vælg din TV 2 Play-pakke her, og kom i gang med at streame. Det bedste af det hele er, at du kan streame, når det passer dig.
‘Fargo’ er inspireret af filmen af samme navn
Selvom ‘Fargo’ er en selvstændig serie, så er den inspireret af den anmelderroste film af samme navn fra 1996 – skabt af de legendariske Coen-brødre. Hvis du har set filmen, så vil du hurtigt opdage, at serien har lånt filmens mørke humor, uforudsigelige plot-twists og karakteristiske miljø. Du vil dog også hurtigt se, at serien har tilføjet helt nye lag af kompleksitet og uventede drejninger. Og med nye karakterer, spændende intriger og friske mysterier er ‘Fargo’ en ny og spændende serieoplevelse, der bare venter på din opdagelse.
Oplev en hel verden af krimiserier på TV 2 Play
Med en TV 2 Play-pakke finder du ikke bare ‘Fargo’ men en en hel verden af nervepirrende krimiserier, som med garanti kan få dig til både at bide negle og sidde på kanten af sofaen. Du kan blandt andet dykke ned i krimiserierne ‘Sommerdahl’ og 'Hvide Sande', som begge udspiller sig på de danske kyster. Du kan også kaste dig over ‘Mord i Skærgården’ eller den actionfyldte ‘Hamilton’. Det er bare et lille udpluk af det udvalg, du finder på TV 2 Play.
Om

Fargo

Prisbelønnet og stjernespækket krimidramaserie om bedrag, intriger og dystre mordmysterier.