Branco

Dokumentar
1 sæson
Kom med bag om rapperen og musikeren Branco, der er en af de mest populære og streamede artister i hele Skandinavien. Branco har lavet musik i ti år og står bag et utal af hits - nu fortæller han med egne ord om sin opvækst, sit liv og sin bemærkelsesværdige karriere.
Detaljer
Mød musikeren Branco
Måske har du hørt om ham. Benjamin Cimatu, også bedre kendt som Branco, er en dansk musiker og én af de mest populære og streamede artister i hele Skandinavien. Han er kendt for sin gode energi, sit unikke flow og sin autentiske tekstforfatning, og Brancos rapnumre fylder konstant de danske hitlister. Branco startede sin musikalske karriere i 2011, hvor han var en del af to forskellige rapgrupper. I 2019 udgav han sit første soloalbum, og det lå hurtigt nummer ét på den danske albumhitliste. Siden Branco slog igennem med det første soloalbum, har han udgivet endnu ét soloalbum samt albummet ‘Euro Connection’, der er udarbejdet i samarbejde med den kendte rapper Gilli. Også dette album røg hurtigt til tops på den danske albumhitliste. Her på TV 2 Play kan du møde den populære rapper i dokumentarserien ‘Branco’. Her fortæller rapperen med sine egne ord om sin opvækst, sit liv og sin karriere. I serien ser du blandt andet rapperen deltage i et radiointerview, og du ser ham også i aktion, når han spiller på en færøsk festival. Du kommer også med bag lukkede døre, når rapperen skal producere nyt musik - blandt andet med de kendte musikere Lukas Graham og Brandon Beal. Se dokumentarserien ‘Branco’ her på TV 2 Play, og kom meget tættere på én af nutidens mest streamede artister i hele Skandinavien. Vælg din pakke her.
‘Branco’ tager dig med bag facaden
Dokumentarserien ‘Branco’ dykker ikke blot med i beats og kreative processer. Serien tager dig nemlig også med bag facaden. ‘Branco’ lader dig komme helt ind under huden på den danske hitmager og mennesket bag den hårde facade. Branco har siden sit gennembrud ikke deltaget i mange offentlige interviews, og dokumentarserien giver dig derfor en unik mulighed for at komme helt tæt på. Foruden et indblik i den musikalske proces får du også et indblik i rapperens kriminelle fortid og de store, internationale ambitioner. Serien dykker blandt andet ned i rapperens opvækst i Albertslunds betonblokke på Københavns Vestegn, og du møder også den åbenhjertige familiefar, som kunstneren også er bag facaden. Dokumentarserien føjer på den måde nye nuancer til fortællingen om Branco, som offentligheden ikke tidligere er blevet indviet i.
Se ‘Branco’ og andre dokumentarer på TV 2 Play
Lyder dokumentarserien som noget for dig? Kom i gang med at streame serien på TV 2 Play allerede i dag. Du kan streame på alle dine enheder, og vi lover nyt, spændende indhold hver dag. Her på TV 2 Play har vi et stort udvalg af forskellige dokumentarserier, der dykker ned i alt fra danske mordsager og den kriminelle underverden til rørende skæbner og samfundsaktuelle problemstillinger. Mulighederne er nærmest uendelige, og valget er helt op til dig. Se bare det store udvalg af dokumentarserier her.
Om

Branco

Kom med bag om rapperen og musikeren Branco, der er en af de mest populære og streamede artister i hele Skandinavien. Branco har lavet musik i ti år og står bag et utal af hits - nu fortæller han med egne ord om sin opvækst, sit liv og sin bemærkelsesværdige karriere.