The Graham Norton Show

Talkshows
1 sæson
De største stjerner i film-, TV- og musikverdenen sætter sig i Graham Nortons røde sofa og taler om kendislivet, hverdagen og kunsten.
Detaljer
Kom helt tæt på stjernerne i ‘The Graham Norton Show’
I det populære talkshow 'The Graham Norton Show' får du mulighed for at komme helt tæt på de største stjerner fra film-, TV- og musikverdenen. Showet er kendt for sin helt særlige blanding af humor, underholdning og dybe samtaler, når kendte gæster sætter sig i Graham Nortons røde sofa. Den karismatiske vært, Graham Norton, er mester i at skabe en afslappet og underholdende atmosfære, hvor gæsterne føler sig trygge nok til at dele både sjove anekdoter og personlige historier. Med sin skarpe humor og flamboyante udstråling har Graham Norton formået at skabe et talkshow, der i dén grad underholder.
‘The Graham Norton Show’: Populært talkshow siden 2007
Siden 2007 har 'The Graham Norton Show' været et populært talkshow, der har underholdt seere verden over med sin blanding af humor og stjernespækkede gæstelister. Talkshowet er fyldt med store stjerner, gode grin, levende musik og ikke mindst spændende historier fra kendisserne. Det er netop det, der har gjort 'The Graham Norton Show' til et af de mest populære talkshows i verden. Så hvis du er på udkig efter et program, der kan give dig et godt grin, en dybere forståelse for dine favorit-kendisser og en god portion underholdning, så er 'The Graham Norton Show' det rigtige program for dig.
Se ‘The Graham Norton Show’ med Favorit eller Favorit + Sport
Du får adgang til den helt særlige blanding af humor, underholdning og dybe samtaler i ‘The Graham Norton Show’ med Favorit eller Favorit + Sport. Showet er nemlig en del af BritBox på TV 2 Play. Du har mulighed for at se 'The Graham Norton Show', lige når det passer dig. TV 2 Play giver dig nemlig friheden til at streame 'The Graham Norton Show' på dine egne præmisser. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil se Graham Norton og hans stjernespækkede gæsteliste. Om du vil se showet, mens du er på farten eller gemme det til en regnfuld dag på langs, er helt op til dig.
Stream ‘The Graham Norton Show’ og meget mere underholdning
'The Graham Norton Show' er bare et af de mange underholdningsprogrammer, der ligger og venter på dig. På TV 2 Play kan du nemlig også streame en række af andre underholdende programmer. Du kan dykke ned i sjove quiz-programmer, hvor du selv kan gætte med hjemme fra stuen og teste din viden. Eller hvad med at sætte gang i lattermusklerne med et godt comedyshow? Du kan også følge med i programmer om danske musikikoner eller se nye stjerner blomstre i en bred vifte af talentprogrammer.
Om

The Graham Norton Show

De største stjerner i film-, TV- og musikverdenen sætter sig i Graham Nortons røde sofa og taler om kendislivet, hverdagen og kunsten.