The Good Fight
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Drama
4 sæsoner
I The Good Fight har et stort svindelnummer knust advokaten Maia Rindells ry og fjernet hendes mentor og gudmor Diane Lockharts opsparing. Maia og Diane tvinges ud af Lockhart & Lee og går sammen med Lucca Quinn i et af Chicagos fremtrædende advokatfirmaer.
Detaljer
‘The Good Fight’ skruer op for dramaet
‘The Good Fight’ er en spinoff af den populære serie ‘The Good Wife’, og serien formår i dén grad at skrue op for dramaet. Serien er centreret omkring Maia Rindell, en lovende advokat, hvis liv og karriere bliver helt vendt på hovedet, da hun er offer for et stort økonomisk svindelnummer. Og svindelnummeret har ikke kun ødelagt hendes ry, men det har også sørget for at fjerne hendes mentor og gudmor Diane Lockharts opsparing. I kølvandet på katastrofen tvinges Maia og Diane ud af deres prestigefyldte firma Lockhart & Lee. Men i stedet for at give op slår de sig sammen med den skarpe advokat Lucca Quinn. Sammen danner de en formidabel trio i et af Chicagos mest fremtrædende advokatfirmaer. 'The Good Fight' er en serie, der skruer op for dramaet og skildrer kampen for retfærdighed. Kom i gang med at streame serien med adgang til SkyShowtime. Find din TV 2 Play-pakke her.
‘The Good Fight’ kræver adgang til SkyShowtime
Hvis ‘The Good Fight’ lyder som en serie, du skal se, skal du være opmærksom på, at serien kræver adgang til SkyShowtime. Det er en tilføjelse til din TV 2 Play pakke, der åbner op for et væld af eksklusive serier, blockbusterfilm, underholdning til børn og helt nyt originalindhold. Med SkyShowtime får du ikke bare adgang til 'The Good Fight'. Du får også adgang til et hav af film og serier fra filmstudier som Universal Pictures og Paramount Pictures. Og til børnene er der også timevis af sjov med alle deres favoritter fra Dreamworks og Nickelodeon.
Stream alle sæsoner af ‘The Good Fight’ på dine præmisser
Med TV 2 Play har du fuld kontrol over din underholdning. Du kan streame alle sæsoner af 'The Good Fight', når du vil, og hvor du vil – på alle dine enheder. Du behøver altså ikke længere at være bundet til et bestemt tidspunkt eller sidde i sofaen for at nyde din yndlingsserie. Du kan eksempelvis se dramaserien 'The Good Fight', mens du sidder i toget på vej til arbejde eller slappe af med en episode i sofaen efter en lang dag. Uanset om du foretrækker at streame på dit TV, din computer, din tablet eller din smartphone, er 'The Good Fight' altid lige ved hånden.
Om

The Good Fight

I The Good Fight har et stort svindelnummer knust advokaten Maia Rindells ry og fjernet hendes mentor og gudmor Diane Lockharts opsparing. Maia og Diane tvinges ud af Lockhart & Lee og går sammen med Lucca Quinn i et af Chicagos fremtrædende advokatfirmaer.