Station 2

Dokumentar

Forældreløs

Kirstine Mandrup Pedersen føler, hun er vokset op som pigen med den voldsomme og tragiske historie. Her fortæller hun om at miste begge sine forældre i en ung alder.
Detaljer
Kom tæt på det kriminelle Danmark i ‘Station 2’
Er du nysgerrig på landets kriminalsager, politiets arbejde og de utallige historier, der gemmer sig bag enhver forbrydelse? Så er ‘Station 2’ et dokumentarprogram for dig. Det populære kriminalmagasin tager dig nemlig med helt ind i det kriminelle Danmark og giver dig et unikt indblik i en række kriminalsager. I ‘Station 2’ kommer du eksempelvis helt tæt på de farlige vanvidsbilister, børnelokkere på nettet, kommunale svindlere og grænsens hashsmuglere. Programmet dykker også ned i livsfarlige familier, Præstø-ulykken og tragiske skæbner. Du får indblik i sager, der har rystet samfundet, og du får et ærligt og råt billede af gerningsmændene bag samfundets forbrydelser. Hvem er de, og hvorfor gør de det? Og hvad med ofrene og deres efterladte? Lyder det som en dokumentarserie for dig? Så tænd for TV 2 Play med en valgfri pakke, og tag med på en rejse ind i det kriminelle Danmarks mørke afkroge.
Stream ‘Station 2’ og andre dokumentarer på TV 2 Play
Med TV 2 Play kan du frit streame programmets afsnit, når det passer dig. Og ‘Station 2’ er blot én af de mange dokumentarserier, som du kan finde på TV 2 Play. Du kan nemlig finde dokumentarer, der dækker alt fra dansk true crime og velfærdsstatens svigt til mørke mysterier og vilde skæbner. Udvalget byder på noget for enhver smag, og du kan helt sikkert finde et program, der fænger dig. Hvis du er helt vild med at se ‘Station 2’, så bør du også tage et kig på ‘Station 2 Politirapporten’, hvor du kommer helt tæt på politiets arbejde. Så hvad venter du på? Dyk ned i udvalget af dokumentarer på TV 2 Play, og bliv klogere på verden omkring dig. Du kan streame på alle dine enheder i din husstand og tage dit abonnement med i hele EU.
Om

Station 2

Station 2 er Danmarks mest populære kriminalmagasin, som giver seerne et unikt indblik i det kriminelle Danmark.